Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PL

Nejraději užívám Moravský penicilin, ale ten není v lékárnách k dostání.

2 0
možnosti
JT

A připravuje se vyloženě z přírodních látek. Letos bude ještě vzácnější:-/

1 0
možnosti
Foto

Za vašich dětí hexavakcína ještě nebyla, nejspíš dostaly klasickou "trojkombinaci" DTP (záškrt, tetanus, černý kašel). A k tomu, že šest nemocí naráz je moc, no, vyberte si, druhá varianta je více injekcí, což taky nic moc, a monovakcíny se budou muset složitě objednat ze zahraničí... U vakcín, které mají jiný imunostimulant než hliník (moc jich není), je daleko víc hlášení závažných reakcí. A největší řev je kvůli MMR vakcíně, která ani hliník neobsahuje.

Co se týče množství léků, které lidi berou, někdy mám pocit, že se záměrně upravují doporučené postupy a snižují "normální" hodnoty, aby bylo víc adeptů na léčbu.

Tohle je celé na dlouhou debatu, a možná bych ji radši vedla jinde.:-)

1 0
možnosti
JT

Kláro, děkuji. Je vidět, že jste odborník, zdravotní sestra či lékařka? Co se týče těch hodnot, pamatuji si to u krevního tlaku, dřív ani dolní 90 tak nevadil, teď už se vyšiluje u 80. Máte pravdu, je to delší debatu z očí do očí:-)

1 0
možnosti
MB

Nedpopírám typy osob, kde očkování proti chřipce smysl má - starší s oslabenou imunitou, ap. .. Já se snažím a pak vidím kolem sebe i poměrně dobře vyvážený stav rovnováhy. Jakmile, se to, i v sebelepší víře začne vylepšovat - dopadá to blbě ! Abych byl tedy zdravý - musím být i někdy nemocný ! Očkování, zatím - v žádném případě ! Příroda je stejně geniální ! Dobu Sulfonamidů překonal sir Alexander Fleming. Bacila zabil penicilinem - hurá vyhráno ! Bacil se dožral - zmutovatěl, tedy vyšší dávku ... No dobře a kde je ta nejvyšší dávka ? Aha, asi v tom očkování ... :-)

1 0
možnosti
VV

Vzpominam. Po valce jsem dostal spalu. Sup se mnou do nemocnice. kazde dve hodiny injekce. Stovky IE. Dnes, jsou davky dva az trikrat denne miliony IE.

0 0
možnosti

Honzo, máš pravdu. Spíš to vypadá, že jsme udržovaní v "chátrání" aby bylo co předepisovat.

Farmaceutická lobby je neúprosná.

Čím méně chemie, tím pro tělo líp. I když někdy to nejde...

3 0
možnosti
JT

Ano Marie, heslem může být udržíme Vás při životě déle, má to jen malý vedlejší účinek - snížená kvalita života.

1 0
možnosti
JS

R^;-) můj známý je patolog. Od doby, co byl na medicíně a viděl následky očkování kolegy proti žloutence, vyhýbá se očkování jak čert kříži :-)

2 0
možnosti
JT

Jeden můj bývalý starší kolega (už je pár let po smrti) si díky očkování proti tetanu přinesl domů z nemocnice žloutenku...Často mi přijde, že nejvíc pacientům pomůže "osvícený" doktor, který z té hromady léků několik vyhodí a pacientovi se tak rázem uleví;-)

1 0
možnosti
Foto

J73a92n 97P93r53a42ž63á43k

13. 11. 2017 11:30

R^Proti chřipce se očkovat nenechávám, ale zároveň nesouhlasím s těmi, kteří odmítají nechat očkovat své děti proti mnohem závažnějším chorobám, než je chřipka. Vím, že existují případy komplikací, ale riziko při nenaočkování považuji za daleko vyšší.

2 0
možnosti
JT

Honzo, nevolám po ne-očkování, jen mám své pochybnosti, že na rozdíl od dřívějška se děje v míře větší, než je potřeba. Ale je to můj úhel pohledu, když jsme chodili s dětmi, tak jsme o žádné hexavakcíně neslyšeli.

2 0
možnosti

Zkuste se podívat na stránky vakcinace.eu. Možná si trochu poopravíte názor na očkování.

0 0
možnosti
JT

Tak jsem se podíval, řekl bych, že posun u dávkování hexavakcíny na dva měsíce, jak jsem se dočetl, jde správným směrem. Pak by se můj blog mohl zdát neaktuální. Upřímně, v tomhle se nevyznám, jen jsem vyjádřil jisté pochybnosti a osobní zkušeností s vlastním rodinným příslušníkem jsem dospěl k tomu, že užíváním více léků najednou se zdraví nedostaví, spíše naopak.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1077
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 556x
Mám rád život a přirozenost. Víc je pro mě být, než mít. 

Tento blog jsem se rozhodl ukončit. Nezáleží na mě, jak dlouho tu ještě bude. Najdete mě:

https://www.tichy-blog.cz/

web: https://www.tichaci.cz/

email: tichy.jan.bnj@centrum.cz

Děkuji za přízeň, kterou jste mi zde věnovali.

Seznam rubrik