Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^Člověk pohlcený matricí metrixu se stává svobodně jejím otrokem.

3 0
možnosti
Foto

to je právě ono... i to je svobodná vůle.

0 0
možnosti
JR

J89a63n 94R53á32ž

25. 8. 2021 9:29

Moc hezky napsané.

Při čtení se mi vyrojily vzpomínky na dobu minulou a uvědomil jsem si, že být skutečně svobodným vyžaduje velkou odvahu v každém režimu. Udržet si svou vnitřní svobodu a být zejména názorově nezávislý, dokážou jen silné osobnosti. Bylo to obtížné před rokem 1990 a lze pozorovat jak je to stále obtížnější i dnes.

4 0
možnosti
TG

R^Jene, krásná úvaha!

3 0
možnosti
Foto

Dobrý den, jako obvykle jsem se zájmem přečetl, ale i přes rizika která každá nová doba přináší si zůstávám vědom, že svět se nepřestal točit a každá další generace to zvládla.... I přesto, že my starší již pár tisíc let věštíme jeho konec. :-)

2 0
možnosti
JT

Děkuji za čtení a komentář. Dá se říci, že jsme zvládli toto: přežili rok 2000 a plánovaný konec světa 2012. Přes lokální konflikty a pandemii (ať už si o ni myslíme cokoli) nepřišel rozsáhlý světový válečný konflikt a přes tisk nekrytých peněz, zvyšování dluhu, zvýšenou inflaci není ta krize až na některé již postižené obory moc vidět. Jsou ale obrovské nerovnováhy a nějakým způsobem se to bude muset vyrovnat. Jakým? To ví snad jen Příroda (nebo Bůh, Vesmír, Matka Země), je jedno, jak to nazveme, je to zkrátka vyšší moc než jsme my lidé. Jsme však její součástí a potřebujeme Přírodu, planetu Zemi, vzduch, vodu, rozum a cit, spolupráci (ne nadvládu) mezi sebou a přírodou.

1 0
možnosti
PC

Jako vždy - skvělé!R^

Z každého Vašeho blogu, pane Tichý, promlouvá srdce, vřelost, nadhled, skutečné poznání života a jeho pravých hodnot, svobodomyslnost, lidskost a zároveň i pokora. Proto čtu Vaše články velmi rád. Samozřejmě velká karmaR^;-)R^

4 0
možnosti
JT

Děkuji:-) To samozřejmě potěší.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1077
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 557x
Mám rád život a přirozenost. Víc je pro mě být, než mít. 

Tento blog jsem se rozhodl ukončit. Nezáleží na mě, jak dlouho tu ještě bude. Najdete mě:

https://www.tichy-blog.cz/

web: https://www.tichaci.cz/

email: tichy.jan.bnj@centrum.cz

Děkuji za přízeň, kterou jste mi zde věnovali.

Seznam rubrik