Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Brilantně shrnuto!R^R^R^ Je velice smutné, kam společnosti upadla. Nikdy bych si nepomyslel, že se něčeho takového cca 30 let po roce 1989 dožiji.

1 0
možnosti
Foto

Nevěřili jsme tenkráte - a nevěříme bohužel ani dnes. "Veselé" Velikonoce! :-(

3 0
možnosti
PK

Karma musí být za tento blogR^ Víte v období příchodu viru by asi nebyla reakce jinak složených vlád příliš odlišná, tím nechci bývalou vládu obhajovat, ale pamatuji si tu paniku, která v tu dobu byla všudepřítomná ve všech vrstvách společnosti, nikdo příliš nevěděl jak nejlépe reagovat ......dnes se to zlehčuje a vir se považuje za mírnou...

1 0
možnosti
JT

Samozřejmě: první měsíce s virem to byl ten prvotní šok. Jakákoliv vláda by si nemohla dovolit nedělat nic, a bylo v tomto období lepší radši to přehnat, než něco zanedbat. Časem se získávaly zkušenosti a také se ukázala rozdílnost přístupů různých lidí vč. odborníků. Problémem bylo zneužití situace ke kšeftíkům, k upevňování moci, propagaci jedné linie. Děkuji za komentář.

1 1
možnosti
Foto

Že žádná tečka nebude, bylo jasné od počátku. Už první studie vakcín naznačovaly, že půjde o ochranu před těžkým průběhem. Když jsem poprvé slyšela o covid pasech, zírala jsem jak puk... Udivuje mě především to, že to bylo/je celosvětové.

4 0
možnosti
JT

Když ti nejbohatší (původem ajťáci a finančníci) hradí výzkumy, chtějí investované peníze rozmnožit, bývají i významní akcionáři globálních farmaceutických firem a navíc mohou "privatizovat" (významně ovlivňovat ve svůj prospěch) mezinárodní organizace typu WHO, .... pak se není čemu divit.

0 0
možnosti
JL

To zní skoro jak americký kazatel. Jen by tam muselo být více Boha.

0 0
možnosti
JT

Méně je někdy více;-D Navíc Bůh je přece všude;-)

0 0
možnosti