Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ke spojení se známými je to asi rychlejší než e-mail. Občas se kouknu na vtipné (mezi stovkou trapných) hlášky a to je tak všechno, k čemu se dá FB používat. Ale zatím ho úplně nezavrhuju.;-)R^

2 0
možnosti
JT

Pokud se používá rozumně a slouží, proč ne, každého volba. Já jsem ho zavrhl hlavně kvůli sobě, při občasné návštěvě jednou za týden (spíš dva až tři) to naprosto ztratilo komunikační význam. Lidé zvyklí na okamžité odpovědi se mých odpovědí nedočkali, a tak to vyřešili postaru (email, telefon). Fakt je ten, že jsem je na to ve svých příspěvcích upozorňoval.;-)

1 0
možnosti
Foto

R^;-DFB, FB. FB. Co to je8-o?Že by cosi jako strkat hlavu. Do hnoje;-)

1 0
možnosti
DV

D51a75v72i29d 42V42l34k

20. 2. 2019 19:05

Buď v klidu Honzo závislý jsem na manželce, na mléčné čokoládě, své práci , svých dětech, na bukovém lese v Buchlovských horách atd.

1 0
možnosti
JT

Tyto závislosti Ti schvaluji Davide. Jen jsem si říkal, že tady sis vyměnil fotku tak jednou, možná dvakrát. A že si z něčeho uděláš srandu a jiný to vezme vážně, je běžná věc. Jo a na Buchlově a ve Chřibech je krásně, dali jsme tam dvě dovolené a snažili se mnohé vidět a projít:-)

1 0
možnosti
JS

Jojo, FB jsem šmikla loňského roku v únoru a mám se bez toho dobře :)

Ale jak píšeš - na svolávání akcí, jeden z nejlepších nástrojů. Akce už delší čas neorganizuji a nástroj ztratil svůj význam :)

1 0
možnosti
JT

Vtipné na tom bylo, že ti, co na něm nejvíc ujížděli (komentovali, lajkovali, sdíleli), tvrdili, že to mají jen jako nástroj na kontrolu dětí. Děti potřebují důvěru, ne kontrolu, proto jsme na FB předtím nešli.

1 0
možnosti
Foto

FB je dobrý, pokud jej užíváte jako prostředek spojení s přáteli a známými. Osobně se díky FB mohu orientovat ve světě mé oblíbené hudby i filmu a mohu získávat informace. Ovšem stát se otrokem a dávat každých pět minut zprávy co zrovna dělám, to jde naprosto mimo mně.

2 0
možnosti
JT

Mně se tam také líbily třeba fotky z cest, z historie městečka, apod. Trochu mi vadila tato forma komunikace s těmi, s nimiž se vídám často osobně, nebo si často voláme. Je to má volba a samozřejmě i Vaše:-)

0 0
možnosti

Příště zase napíšete třeba jak jste přestal chodit na pivo?;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 1077
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 556x
Mám rád život a přirozenost. Víc je pro mě být, než mít. 

Tento blog jsem se rozhodl ukončit. Nezáleží na mě, jak dlouho tu ještě bude. Najdete mě:

https://www.tichy-blog.cz/

web: https://www.tichaci.cz/

email: tichy.jan.bnj@centrum.cz

Děkuji za přízeň, kterou jste mi zde věnovali.

Seznam rubrik