Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PL

Souhlasím s Janou, pohádkový král Miroslav by udělal pořádek v parlamentu i ve Strakovce

1 0
možnosti
JT

Když jsem slyšel hlášku: "Zeman trošku (Trošku) překvapil", tak na tohle vtipné spojení se nedalo nereagovat, jenže politika se tady stále bere moc vážně. Stále hledáme autority a spasitele a na ně přesouváme odpovědnost. Možná proto se derou do popředí ti, co by to vůbec vést neměli.

0 0
možnosti
JS

R^

Já bych zvolila prezidentem krále Miroslava (né Kalousoidního). Moudře by konal a případné spory rozháněl vlídným slovem... :-)

1 0
možnosti
JT

To funguje nejlíp a my z českých Benátek to máme dávno vyzkoušeno, na zámku máme Krále, ale Jaroslava;-)

0 0
možnosti
PB

Jak jsem čet ́ na Síti, překvapen byl Sobota - v návrzích prý u jednoho candáta na medajli vypadlo písmenko _k_

0 0
možnosti
JT

Tak bývalý senátor a kuřák MUDr. Přemysl Sobotka (ODS) má možná příště šanci....ale Slávkovi (Bohoušovi) by to mohl navrhnout asi jen Miroslav Kalousek, ten ale na prezidenta nekandidoval;-D

1 0
možnosti
PK

Pouze asi zdravotní stav by měl být limitem dalšího volebního období MZ. V poslední době nevypadá dobře a měl by to neustálé handrkování hodit za hlavu a vrátit se na vysočinu. Pokud bude zdravý a bude dál kandidovat má proti sobě okresní přebor.

5 0
možnosti
MB

M.Zeman je nepochybný fenomen - pro mne však představuje především minulost. Sděluji, že si přeji, abychom od této, již byli odstřiženi. Žel neděje se. Vidím mega rozdíl mezi neoholenou tváří ve vytahaném svetru v TV - A současností. V podstatě neporazitelný, piklíř - Skutečný vládce ČR ! To vroucné spojení, s jemu podobným - Osobně chápu jako vyvrcholení zmaru uplynulých let od 1989. ... :-)

3 0
možnosti
JT

Jeho druhé prezidentování chápu jako odloženou budoucnost. Co nechápu je naprostá neschopnost soupeřů, kteří ho neustálým bojem s obehranou taktikou, posilují. Kdyby si ho nevšímali, nekomentovali kdejaký "prd", pak by ho to možná přestalo bavit a sám by to zabalil. Ale to je jen můj úhel pohledu.

3 0
možnosti
  • Počet článků 1077
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 556x
Mám rád život a přirozenost. Víc je pro mě být, než mít. 

Tento blog jsem se rozhodl ukončit. Nezáleží na mě, jak dlouho tu ještě bude. Najdete mě:

https://www.tichy-blog.cz/

web: https://www.tichaci.cz/

email: tichy.jan.bnj@centrum.cz

Děkuji za přízeň, kterou jste mi zde věnovali.

Seznam rubrik