Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pohádka Járy Cimrmana "Jak ten chudák ještě do větší bídy přišel" je lepší. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Asi tak nějak. Já už na glosování současné situace nemám ani chuť. Hlavně proto, že teď v létě zprávy prakticky neposlouchám. protože jsem buď u vody, na kole nebo na golfu. Tedy pokud někde necestuji. A včera sešívaní vyhráli na Gibraltaru takže léto jak má být. A plyn zatím teče ;-)

1 0
možnosti
PC

Výborně napsánoR^

Dokud bude většina lidí přijímat zcela evidentní lži "autorit" (zesílilo to hlavně se "smrťáckým" covidem) a nebude používat vlastní rozum, t.j. disponovat kritickým myšlením, není možné, aby se situace vyvíjela pozitivně - naopak, bude čím dál horší. Největším přáním tzv. elit vždy bylo, je a bude vystrašit a zmanipulovat lid, ubít v něm kritické myšlení a poté si dělat, co se jim zlíbí. Mě jen fascinuje, jak lehce jim to pokaždé jde - tedy nejen nyní, táhne se to celou lidskou historií.

3 1
možnosti
JT

Mé glosování je plné sarkasmu a ironie (což je takový smutný humor), švejkování činí tu absurditu snesitelnější, smích osvobozuje, chudoba cti netratí. (J)elit mi může být maximálně líto, kdo s čím zachází, tím také schází. Revolta poděbradských mušketýrů ve STANu a brněnských u Jošta je mi z duše sympatická. Tak snad se přidají zemědělci, odboráři a pokud bude vláda takto pokračovat, brzy vznikne armáda naštvaných nezaměstnaných Škodováků a to bych vládním eurohujerům snad ani nepřál. No nic, mizím nyní z dosahu vládních a mediálních signálů a uvidím do čeho se vrátím. ;-)

1 0
možnosti
PK

Karma za blog a relax nějak to zvládneme a vláda koná , ale neodvažuji pravit pro koho....:-)R^

3 0
možnosti
Foto

;-) ,,Já, povídá brabenec, se taky rád na větě chechtám, když pupenec kyselinou leptám. Mravenečník, ten se mě neptá, pozře mě atˇ se chechtám, či nechechtám. Dejme tomu, stonožka, ..".Atd.:-)

2 0
možnosti
Foto

Zdravím Jene, netuším jestli nás čeká nějaký skoroapokaliptický restart...Ale troufnu si predikovat co by po něm následovalo. Tj. opětovné zavedení nějakého systému (protože taková je naše přirozenost, a protože v dobách kdy ty systémy fungují se jako lidstvo dostáváme kupředu) a ty systémy zase nejspíš vygenerují nějaké elity (protože i taková je naše přirozenost). Ono s jakýmkoli systémem je to jako s onou sklenicí vody kterou může člověk vidět napůl prázdnou, nebo napůl plnou...:-)

1 0
možnosti
JT

Historicky jsme údajně šestá civilizace na Zemi, každá zaznamenala svůj vznik, rozvoj, úpadek a pád - zánik. Rozhodně jsme na sestupné trajektorii. Máme znalosti, máme lidské vlastnosti, potenciály a možnosti, mohli bychom se tomu pádu vyhnout, dostáváme dost poučení, možná musíme dostat ještě více přes držku, abychom nelpěli na nepodstatném, abychom byli přístupní ke změně, abychom se skrze bolest pustili strachu. Abychom se díky lásce povznesli i nad pomstu, vztek a dokázali odpustit. Naivní? Neuskutečnitelné? Neumím odpovědět za CELEK, jen za sebe, jako součást to celku, tedy všeho, co je. Oba si Filipe přejeme v hloubi srdce totéž, já možná víc vnímám, že elity více zvlčily, že se snaží jen řídit, kontrolovat, ovládat, ne zodpovědně spravovat svěřené území a lidi, v něm žijící. Vedoucí by měli být i vědoucí a jít sami příkladem, být ctnostní, nestranní, pokorní, spravedliví. Taková společnost by měla být, když ne naší cílem, tak aspoň přáním. :-)

6 0
možnosti
  • Počet článků 1077
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 556x
Mám rád život a přirozenost. Víc je pro mě být, než mít. 

Tento blog jsem se rozhodl ukončit. Nezáleží na mě, jak dlouho tu ještě bude. Najdete mě:

https://www.tichy-blog.cz/

web: https://www.tichaci.cz/

email: tichy.jan.bnj@centrum.cz

Děkuji za přízeň, kterou jste mi zde věnovali.

Seznam rubrik