Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kosení mi připomíná dětství. Děda kosou sekal trávu pro králíky. Zkoušela jsem to, ale tehdy mi to nešlo. Bratránkovi to šlo samo a bavilo ho to, tak jsem mu to velkoryse přenechala, ať si to užije.

1 0
možnosti
JT

Se spraveným nástrojem (již jsem to spravil a zkusil), prošlý teoretickým a praktickým školením, mi to fakt šlo mnohem líp. Víc jsem se unavil hrabáním a svážením trávy na kompost.

0 0
možnosti
TG

Také nemám s kosenim trávy zkušenosti, ale zaznivá mi v uších ten zvuk, který si pamatuji ještě z dětství . Nikdy není na škodu něco umět a navíc pro práci v přírodě...!

1 0
možnosti
JT

Mám neblahé zkušenosti se startováním benzínového "křoviňáku", dlouho mi trvalo, než to chytlo. Asi není divu, když to člověk vytáhne po roce. Od napínání zážehového špagátu jsem měl vytahané ruce ještě než jsem začal, pokud se mi to po nějaké době podařilo nastartovat. Tohle u kosy člověk nezažije

1 0
možnosti
Foto

S kosením trávy nemám moc velké zkušenosti, ale s cestováním vlaky ČD naopak velké. Takže ta situace na tom nádraží není pro mne neuvěřitelná nýbrž zcela normální. Jsem rád, že už vlakem jezdit nemusím a pokud ano, tak jenom když není zbytí. Naposledy včera jsem jel za kamarádem do Českého Brodu a protože se jednalo o oslavu jeho narozenin, tak jsem nechal auto doma. S jedním pivem v krvi jezdím běžně, ale pět kousků už je velké riziko... Chtěl jsem jet vlakem v 11:01 z KH s tím, že na přestup v KO mám 10 minut. Jenže na odjezdu měl vlak 10 minut zpoždění (důvod neznám, ale pro ČD deset minut je normálka) a tak jsem měl nervy, jestli ten vlak z Kolína vůbec stihnu. Do KO jsme přijeli v 11:17 a já sprintem horko těžko ten vlak stihnul. Jenže on měl na odjezdu taky zpoždění takže nakonec všechno dobře dopadlo a na oběd jsem dorazil včas... Konec dobrý všechno dobré

1 0
možnosti
JT

Copak o to s ČD se nenudíte, zpoždění běžná, navíc se stále něco kutá jak na železnici, tak na silnici. Mě jen dojalo, že na tom nádraží nebyli schopní nic hlásit, třeba, že cestující, kteří čekají před budovou na náhradní autobus do Kolína, mohou použít vlak, z něhož museli před 20 minutami vystoupit a nemusí čekat na náhradní autobus (bůhví jestli nějaký přijel).

0 0
možnosti
  • Počet článků 1077
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 557x
Mám rád život a přirozenost. Víc je pro mě být, než mít. 

Tento blog jsem se rozhodl ukončit. Nezáleží na mě, jak dlouho tu ještě bude. Najdete mě:

https://www.tichy-blog.cz/

web: https://www.tichaci.cz/

email: tichy.jan.bnj@centrum.cz

Děkuji za přízeň, kterou jste mi zde věnovali.

Seznam rubrik