Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IL

I72v93a62n82a 51L79a90n45c72e

19. 7. 2022 21:10

Moje kamarádka odjela na návštěvu k příbuzným svého snoubence. A museli zůstat v hotelu, protože jeho příbuzní, čtyři členové v jedné domácnosti, právě marodili s covidem. Prý byli všichni naštěstí třikrát naočkovaní, a tak lehký průběh. Ještě že tak.

Můj syn , jak neustále sleduje ty demonstrace v televizi vykřikuje hesla jako: my body, my choice, moje tělo, moje rozhodnutí. Plácla jsem ho přes záda, co to pořád mele. Už je z té TV uplně popletený. "To bys musel bejt těhotnej, abys mohl řvát, že tvoje tělo, tvoje rozhodnutí. Na ko-vido-ve očkování se to nevztahuje. Tam platí jiné heslo: tvoje tělo a velkých farma... a politiků rozhodnutí. Prostě v dnešní době člověk neví, která hesla má křičet... Která jsou in a která jsou out.

3 0
možnosti
Foto

R^zcela s Vámi souhlasím. Počítám s tím, že mne nejpozději před Vánoci zakáží chodit do tělocvičen, bazénů, saun, divadel a další radosti. Naštěstí jsem se naučila chodit na kondiční vycházky v každém počasí, budiž mne útěchou, že ušetřím na korunách... Navíc pan B.G. již vyhlíží další vhodné viry, proti kterým podpoří vývoj vakcín a očkování. Ano, média vystrkují opatrně ko-růžky

3 0
možnosti
JD

Babičko, proč sama štípáte to dřevo, proč neřeknete vnukům?

Vnuci nejsou doma, jsou v posilovně.

:-)R^V

1 0
možnosti
Foto

Starám se o sebe, covid jsem dostala a přežila (bohužel včetně postsyndromu), neočkování nelituju, rozhodla bych se stejně. :-)

3 0
možnosti
JT

Povahou se nikam nehrnu mezi první (nemám rád fronty, raději se ji vyhnu než bych předbíhal), nejdřív jsem solidárně dával přednost potřebnějším, sledoval vývoj, začal o tom celém pochybovat, protože nemám rád vnucování a pomíjení jiných cest. Taky jsem se covidu dočkal a taky nelituju. Tak ať postsyndrom rychle zmizí:-)

1 0
možnosti
Foto

Já teda mám v době dvě dávky kvůli práci a cestování, s dalšími samozřejmě nepočítám pokud zase někdo nebude blbnout. Počítám se mezi tu skupinu co těmito nemocemi netrpí. Je mi 60+ a s něčím takovým jsem byl nemocen někdy před třiceti lety a před tím jako dítě. Můj otec tvrdí, že on byl nemocný naposled asi před sedmdesáti lety, nicméně málem nepřežil první dávku očkování. Dva měsíce se z ní dával dohromady.

4 0
možnosti
PK

Snad ho ještě trochu výsluní přibrzdí, ale co s ním učiní blížící se podzim a pak pani Zima....?

1 0
možnosti
JT

Na podzim a v zimě zažijeme asi to, co jsme ještě nezažili. A nakonec covid a chřipky mohou být jen doplňkem. Na co nás asi mělo připravit vystoupení Wima Hofa na ostravských Colours?;-D

2 0
možnosti
PC

... a že stále mnoha lidem nepřipadají ta vtíravá masírka a jasná, očividná manipulace vůbec podezřelé! Naopak, budou se třást strachy a nosit tlamokryt i teď, v těchto parných dnech!;-D

Vám karma, JeneR^

6 0
možnosti
JT

Mě fascinuje i ta slepá důvěřivost ve vakcínu, když se lidé vyjadřují převážně takto: "chytil jsem to, ale naštěstí jsem 3x očkovaný, nedovedu si představit, co by se stalo, kdybych nebyl" (příklady: Petr Fiala, Jaroslav Kmenta).

6 0
možnosti
  • Počet článků 1077
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 557x
Mám rád život a přirozenost. Víc je pro mě být, než mít. 

Tento blog jsem se rozhodl ukončit. Nezáleží na mě, jak dlouho tu ještě bude. Najdete mě:

https://www.tichy-blog.cz/

web: https://www.tichaci.cz/

email: tichy.jan.bnj@centrum.cz

Děkuji za přízeň, kterou jste mi zde věnovali.

Seznam rubrik