Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

No víte neměnným problémem je, že idea tvorby robota je velmi úpěnlivá lidská myšlenka, i když je trochu směšná bo nač potřebujeme roboty, když mnozí z nás pracují čistě mechanicky, jak zmiňujete v blogu. :-)

A až tato společnost bude zcela robotizována a asi je to nevyhnutelná budoucnost, zmizí pár věcí například emoce a víra, nebude jich potřeba....co to bude za svět?

0 0
možnosti
JT

Za komančů byl vtip: "Tady na konci té rovné čáry je naše růžová budoucnost. Kdy tam dojdeme? My nikdy, my jsme vedeni stranou". Třeba z té "černé" budoucnosti prodávané jako "růžové" uděláme úkrok stranou. A asi nějaký blackout nám ukáže, že bez elektriky tato civilizace neexistuje.

0 0
možnosti
TG

R^ Úprk kanadského robota mě pobavil. Zřejmě nějaká konstrukční chyba ....

Výborná úvaha, Jene.

2 0
možnosti
JT

Že by se konečně začala naplňovat ta moudrost předků v příslovích, jako "žádný strom neroste do nebe", "jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá" a "kdo s čím zachází, tím také schází".:-)

0 0
možnosti
Foto

Naprosto výstižný blog, takže tleskám R^.

Škoda jen, že dosah blogů je minimální a právě takové blogy nemají příliš vysokou čtenost, ačkoliv mají vysoký morální rozměr...

2 0
možnosti
JT

Dosah je sice malý, ale lavina také vznikne z jednotlivých sněhových vloček, které se nabalují, hráz se protrhne buď přívalem, na který není stavěná, nebo působením kapek vody, které vytvoří malou trhlinku a neustále ji zvětšují. Když by se to nepovedlo, aspoň jsem se pokusil.

0 0
možnosti
PC

Napsal jste to výborně!R^;-)R^

Myslím, že z lidí se stávají roboti právě díky funkcím, ve ktrých spatřovali jakousi svoji moc. O politicích to platí dvojnásob - tam by se člověk, vědom si svého lidství a nechtěje ho ztratit, nikdy necpal. Říká se "čest výjimkám!" Ale u v případě politiků si myslím, že tam snad opravdu výjimky neexistují.

Mě ale nejvíce děsí ti běžní roboti - ti lehce manipulovatelní lidé, kteří jsou pro velké roboty doslova požehnáním. A čím je jich více, tím lépe se velkým robotům vládne.

Situaci v Kanadě sleduji už několikátý den. Premiér Thrudoau, který jak malý kluk prchl neznámo kam, je zářným příkladem, že tihle velcí roboti jsou ve skutečnosti těmi největšími zbabělci.

4 0
možnosti
JT

Naděje spočívá v tom, že dostatečná část těch běžných robotů se polidští a že každá lež se jednou provalí. Dělají to chytře a mají na to technologie, ale všechny neobelžou, navíc nervózní dělají chyby. A myslím si, že někteří voliči ODS a STAN už jsou hodně zpruzení a zklamaní. Stejnými prostředky jde manipulace a lži, ale také jimi prosvítá pravda. Budou v úterý kamiony z Ostravy před Sněmovnou?

0 0
možnosti
  • Počet článků 1077
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 557x
Mám rád život a přirozenost. Víc je pro mě být, než mít. 

Tento blog jsem se rozhodl ukončit. Nezáleží na mě, jak dlouho tu ještě bude. Najdete mě:

https://www.tichy-blog.cz/

web: https://www.tichaci.cz/

email: tichy.jan.bnj@centrum.cz

Děkuji za přízeň, kterou jste mi zde věnovali.

Seznam rubrik