Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J90i73r22i 33P75i26l44n84y

3. 3. 2022 17:53

Stačí pouhé srovnání migrantské vlny v roce 2015- samí mladí muži a sem tam malé dítě, používané jako štít. Dnešní uprchlická vlna- ženy, děti a staří lidé. Odpor k té vlně muslimské je jasný každému rozumně uvažujícímu člověku. S náboženstvím to souvisí okrajově.

3 0
možnosti
AT

Tak si té solidarity zatím užívejte. Válka jednou skončí, někteří Ukrajinci tady už zůstanou. A stačí jeden ošklivý, silně medializovaný trestný čin z jejich strany a Česko pojede na naci vlně. A naši momentálně mlčící "vlastenci" dostanou nové střelivo.

0 0
možnosti
VV

Tenkrat ty Syrany z domovu vyhanela stejne bomby jako ukrajince dnes. Ale pozvala si je preci zla EU a nemecka kanclerka. Docela mne prekvapila vlna solidarity tentokrat.

A to ze se ti uprchlici neintegruji neni pravda. Netusim jak je to jinde, ale ve 3 jiznich zemich BRD jich drtiva vetsina nasla praci i bydleni. O komunitach se moc mluvit neda, protoze vlady techto zemi neudelaly tu chybu, ze by je ubytovavaly v ghetech jako ceskoslovenska vlada ty opalene spoluobcany.

Problemy jsou s dnes uz rodilymi nemci rozumu ponekud mdleho kteri sedli na lep nove strane ktere jezdi prednaset Vaclav Klaus starsi. Jeden takovy,jeste pomerne mlady rodily Olomoucak tu take obcas pise sve hnede povidani. Kdyz jsem mu jeho moudro naposledy zkritizoval, muj diskusni prispevek byl odstranen jako trolling a dostal jsem na 6 hodin ban.

Tato strana se take jako jedina v BRD dosud nevyjadrila k ruske agresi na Ukrajine.

No aspon ji nepokvalila jako ta okamuri.

2 1
možnosti
AT

Zas tak růžové to s integrací není. Je to několik měsíců, ci jsem (možná i na idnes) četl článek s rozhovory s lidmi z malých německých měst, jak hodnotí po letech integraci. Na jednu stranu souhlasí, že byla vcelku úspěšná, na druhou stranu dodávají, že se silně snížila bezpečnost v ulicích a ženy už se neodvažují chodit venku samy, tak jako před migrační vlnou.

O velkých městech a čtvrtích typu německý Cejl ani nemluvím.

1 0
možnosti
Foto

Co dalo světu SSSR ? Čajkovský, Gogol, Čechov, L. N. Tolstoj, Dostojevský, Puškin Mendělejev, to jsou osobnosti, které dalo světu carské Rusko.

1 0
možnosti
JT

To samozřejmě vím a SSSR jsem tam opravdu nezmínil, i proto jsem tam u sovětských vůdců Stalina a Brežněva doplnil národnost, pokud je mi známá a je snad pravdivá, protože to přímo Rusové nebyli.

0 0
možnosti
PL

Právě Německo by mělo být první a největší kdo nabídne válečným uprchlíkům z Ukrajiny masově azyl!

Nebudu tu vysvětlovat jeho současné, nedávné i historické morální dluhy vůči Ukrajině.

Třeba to už dělá, ale v našich sdělovacích prostředcích se o tom nepíše...

1 0
možnosti
JT

Nevím, zda to stále platí, ale zažitá představa o Němcích je befel, ordnung a disciplína. Což moc neladí s českým ojebáváním (švejkováním), bordelem (chaosem) a neukázněností.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1077
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 557x
Mám rád život a přirozenost. Víc je pro mě být, než mít. 

Tento blog jsem se rozhodl ukončit. Nezáleží na mě, jak dlouho tu ještě bude. Najdete mě:

https://www.tichy-blog.cz/

web: https://www.tichaci.cz/

email: tichy.jan.bnj@centrum.cz

Děkuji za přízeň, kterou jste mi zde věnovali.

Seznam rubrik