Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

No, ma sice hezkou tvaricku, i celkove je pohledna, a kdyz si pred jeji predpoved priradime znamenko - muzeme doufat ze se vyplni.

Netusim jak se k ni dostal jeden vehlasny svycarsky meteorolog, ale nevyjadril se o jejich kvalitach zrovna priznive.

0 0
možnosti
JT

Jsem netušil, jak se to rozjede. Až je mi pí Honsové líto. Zajímavé je, jak si média někoho vyhlédnou a pěstují a ten se pak vyjadřuje ke všemu ve svému oboru. Kdysi se takhle objevil politolog Pehe, těch ekonomů (kde je pan Zahradník?) a o těch kovidových expertech našich koronavizí nemá smysl mluvit.

0 0
možnosti
Foto

Víte, ona si tady spousta lidí sama nabíhá na vidle tím, že je někdo ukecá, aby se vyjádřili i k věcem, kterým nerozumějí. Není to o tom, že by ho média pěstovala. On se musí nechat pěstovat...

0 0
možnosti
Foto

O Dagmar jsem si myslel, že je imaginární. Že jménem Dagmar Honsová pojmenovali rosničku na Novinkách. A pak to přišlo. Viděl jsem ji na Nově. No.. a stále si myslím, že to je ve skutečnosti jen rosnička s jménem DH. Ta paní, co vystupuje na komercí TV musí být jen nastrčená osoba z televizní kantýny. Podle toho, jak se povede šašlik bude počasí :-)

2 0
možnosti
JH

J46a37n 10H75a46r68v71a55n

21. 5. 2021 9:53

Kdysi se v rozhovoru nějaká rosnička z ČT vyjádřila o Honsové s despektem, že ona ani meteorologii nestudovala, že má jenom zemědělskou školu. :-)

0 0
možnosti
PK

Dagmar Honsová a VM, to srovnání skutečně není vhodné....

0 0
možnosti
JT

To vím, ale tak nějak mi přišlo na mysl srovnání "mediální tvůrce politiky" a "mediální tvůrkyně počasí", VM jen pro "vyvolené", DH pro všechny, neboť počasí je pro všechny, a právě proto je málokdo spokojen. A co je platná krásná tvář, když věští škaredé počasí? Lepší by to bylo naopak, ne?

0 0
možnosti
  • Počet článků 1077
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 557x
Mám rád život a přirozenost. Víc je pro mě být, než mít. 

Tento blog jsem se rozhodl ukončit. Nezáleží na mě, jak dlouho tu ještě bude. Najdete mě:

https://www.tichy-blog.cz/

web: https://www.tichaci.cz/

email: tichy.jan.bnj@centrum.cz

Děkuji za přízeň, kterou jste mi zde věnovali.

Seznam rubrik