Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZJ

Jo MORIBUNDUS to je potvora. V zimě jsem si prohlédl sousedv náhubek. Lupou!

A těch malej moribunďáčků tam bylo. Minimálně 15 felgrů na šestou.

0 0
možnosti
Foto

Lidi samovolně zruší veškerá opatření, ale "všichni umřeme" scénář se konat nebude. I u mnohem smrtelnějších chorob příroda vždycky část populace zachová pro její obnovu...

1 0
možnosti
Foto

Ne opravdu ne i třeba připustiz možnost, že očkovaní je vraždící biologická zbraň.

Ne opravdu virus zabíjející starší a nemocné nemá nic společného s přirozeným výběrem.

A ne Neumírá se dříve díky nějaké pandemií civilizačních chorob. Naopak se do příchodu koronavirové pandemie umíralo čím dál tím později q prodlužoval se věk dožití.

Od vás hodně hloupý blog plný nesmyslů.

0 2
možnosti
JT

Beru na vědomí, Vaše neotřesitelné přesvědčení je svým způsobem obdivuhodné. Píšu jak cítím a spíše pokládám otázky, někdy provokativní, často filosofické. Na rozdíl od Vás, se mi nezhroutí svět, pokud se ukáže, že vše je jinak, než jsem si představoval. Užívejte si života a chraňte se jak uznáte za vhodné a ty, kteří se nechovají podle Vašich představ, nechte prosím být, děkuji:-)

1 1
možnosti
JH

J74i13r43i 21H53l71a98v90a

9. 7. 2021 20:43

Souhlasím ve všem s Vámi, reseni v nedohlednu. Jen snad lidská vynalézavost pomuze az bude nejhůř.

1 1
možnosti
JT

Problém je, že ta vynalézavost vždy nejprve naráží, na nepochopení, strach a dogma, dříve v církvi, dnes ve vědě.

0 0
možnosti
VD

Približne pred dvoma rokmi ekonómovia predpovedali ekonomickú krízu. Koronavírusová pandémia má Americkým farmaceutickým firmám a nadácii Billa Gatesa zabezpečiť vysoké zisky aj počas ekonomickej krízy!

Sponzorstvo = legálna korupcia. Ak nechce WHO prísť o najväčších sponzorov, musí WHO robiť také vyhlásenia ktoré vyhovujú nadácii Billa Gatesa a Americkým farmaceutickým firmám. Bohužiaľ, Bill Gates a Americké farmaceutické firmy prostredníctvom skorumpovaných úradníkov vo WHO ovládajú väčšinu politikov po celom svete.

Kam zmizla chrípka? Pred pandémiou bolo na Slovensku nahlásených viac než 1,5 milióna prípadov chrípky. V dnešnej dobe je i mierne zvýšenie teploty automaticky považované za koronavírus.

Jedným z hlavných príčin civilizačných ochorení sú stresy. Vládne opatrenia, ktoré už viac ako 1,5 roka stresujú ľudí zabijú viacej ľudí ako samotný koronavírus.

3 1
možnosti
JT

Také si myslím, že šíření strachu je tou hlavní příčinou.

0 0
možnosti
PC

Výborně napsánoR^

Od počátku coronastory tu chybí veřejná odborná diskuse fundovaných odborníků, kteří by argumentovali skutečně odbornými, doloženými fakty a daty. Místo nich (dr. Zelená, dr. Beran, dr. Koutná, dr. Šinkora, Prof. Hostomský a další) "mají slovo" pouze typy, jako je Prymula, Hořejší, Kubek, Smejkal a většina politiků napříč politickým spektrem..., kteří nepředkládají žádná odborná, relevantní, výzkumem podložená data, ale pouze účelové dojmy a spekulace a z nich vyvozené, donebevolající protiprávní restrikce. Strach a šíření paniky je to jediné, co dosud předvedli, a každému chytrému člověku musí být už minimálně několik měsíců jasné, že to fakt nedělají pro naše dobro, ale výhradně pro své kapsy.

Jiskřičku naděje vidím v (snad!) začínajícím probouzení se společnosti, neboť je stále zřetelnější, že je hrubě podváděna, vydírána a šikanována, že se jí lže a dané sliby se neplní.

Lidí ochotných se očkovat je stále méně (což je neskutečně štve) a také se ukazuje, že mnozí očkovaní litují, že manipulátorům skočili na špek a jsou jim nadále házeny klacky pod nohy.

Jsem přesvědčen, že právě lidé mají vše ve svých rukách, a pokud se nenechají nadále vydírat a šikanovat, je tu přece jen jakási naděje... Chce to však odvahu a občanskou statečnost. Ti nahoře si rybník nevypustí.

Vám, pane Tichý, karma.

1 1
možnosti
JT

Děkuji za obsáhlý komentář a karmu samozřejmě. Nechat se očkovat jsem nesmírně naštvaný z nenaplněných slibů, takhle jen odrážím otázky proč jsem se nenechal očkovat. říkám, že se nemohu dát očkovat, protože jsem se přihlásil do klinické srovnávací studie;-D

1 0
možnosti
PV

P31a18v97e16l 46V22é65b67r

9. 7. 2021 20:13

Bude-li to podle přání našich politiků, tak doba Covidova neskončí nikdy.

3 0
možnosti
JT

Pak by bylo třeba je vyměnit, nebo zafouká jiný vítr ze směru, kterým se řídí;-D

0 0
možnosti
RE

Honzo, napsals to i za měR^

1 0
možnosti
JT

díky Romane za čtení a komentář.:-)

0 0
možnosti
Foto

I53v66o 35C37i75l67i50c41h

9. 7. 2021 18:37

Souhlas a karma R^

1 1
možnosti
Foto

Skrze všechny možné moderní "vychytávky", které za člověka sledují, co jí, co kupuje, co vyměšuje a v jaké konzistenci...

Bohužel přirozenost a spojení se skutečnou, nikoli virtuální realitou mizí.

Ale není všemu konec, protože pozůstatky civilizace stejně vždycky schvátí vegetace a kdo je připraven V

Však víš

2 0
možnosti
JT

Moc děkuji za milou návštěvu. Co takhle dohodnout nějakou osobní?:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 1077
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 557x
Mám rád život a přirozenost. Víc je pro mě být, než mít. 

Tento blog jsem se rozhodl ukončit. Nezáleží na mě, jak dlouho tu ještě bude. Najdete mě:

https://www.tichy-blog.cz/

web: https://www.tichaci.cz/

email: tichy.jan.bnj@centrum.cz

Děkuji za přízeň, kterou jste mi zde věnovali.

Seznam rubrik