Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když vidím, kolik "mírumilovných, odvážných a laskavých" lidí na to v MHD kašle, řekla bych, že se o ně nemusíte bát. :-)

0 0
možnosti
JT

Děkuji. Mám rád ironii, akorát je těžké ji rozpoznat. Samozřejmě z druhé strany jsou to ti "bezohlední nezodpovědní sobci" jak nám dva roky sdělovali v médiích;-)

0 0
možnosti
Foto

Já jsem byla zmatená i v metru. Dost lidí bez, aby byly nařízené, ale současně dost s, aby to bylo čistě dobrovolné... No, zřejmě už na "tlamokryty" zvysoka peče i Praha. A to nemluvím o tom, že v práci 5x denně odpovídám na dotaz, zda to mají mít.:-P

P.S. Pravděpodobně už i na mě došlo a mám to atraumaticky za sebou.:-)

1 0
možnosti
JT

V lékárně lze roušky pochopit, zvláště v nemocniční, protože to je zdravotnické zařízení;-) Fakt je ten, že se v tom nevyznám a atmosféra, která se kolem covidu vytvořila, se nám může do budoucna vymstít. Až přijde virus, který se opravdu nezakecá. Ale snad nepřijde, ale může přijít něco jiného.

1 0
možnosti
PK

Nejlepší řešení je vzíti za své sdělení Wima HOFa, tzv ledového muže z Holandska.

Pokud si osvojíte jeho metody, pak již žádný Covid/ resp. chřipka, či nachlazení vaše tělo neohrozí. Chce to odvahu s tím začít...:-)

4 0
možnosti
JT

S tím jsem už začal, dýchání i studená sprcha. Těším se na Jizeru a rybníček u chaty. Budu na příští zimu připraven ;-D. Díky nadváze jsem připraven i hladovět, ještě něco zhubnout nebude na škodu;-)

1 0
možnosti
Foto

Kdyby si ctěný lid udržoval dobrou zdravotní formu, posiloval imunitu atd., případně nevstupoval do zdravotně závadného prostředí, ono by těch nakažených bylo méně.

Tohle platí i pro chřipky a různé respirační choroby. :-P

3 0
možnosti
PC

Politici nosí respirátory (samozřejmě jen tam, kde jsou kamery) čistě z propagandistických důvodů. Nechtějí covid hysterii ukončit, dělá jim dobře, že mají nad občany moc a mohou je ovládat (místo co by jim měli sloužit!). Velmi dobře vědí, že v covid nátlaku budou nadále pokračovat, a proto to oněmi respirátory coby symboly tohoto nátlaku, dávají lidem podprahově, i když ve skutečnosti velmi zřetelně najevo.

Je ale velmi vypovídající, že při setkávání s jinými, zahraničními politiky a při různých "tazích", jak tomu lidově říkám, není po náhubcích u politiků ani památky.

5 0
možnosti
JD

J17a64n 65D12o90u79š92e37k

30. 3. 2022 11:03

Mě ty respirátory a roušky nikdy nevadili. Jestli s tím měl někdo problém a netrpěl vážnou poruchou dechu tak spíše ideologický, sociální a to mi bylo vždy trochu k smíchu. Naočkovaný jsem i jsem ho před tím prodělal. Co mi vadí je že se pod tíhou pak a hňupů nenechala očkovat mamka s astmatem ač jsem dělal co jsem dělal. Teď už se očkovat nechá, ten třítýdenní hrozivý kašel a věčné spaní ji přesvědčili.

2 0
možnosti
JT

Roušky jsem ještě snesl (jak na sobě, tak na pohled). Respirátory se mi zhnusily hned zkraje, špatně se mi v tom dýchalo a vytvořil jsem si na ně jakousi alergii a ani pohled na "divné ptakoještěry" mě neuchvátil.

0 0
možnosti
Foto

Očkovat jsem se nechal jenom proto, abych mohl cestovat do zahraničí a do Edenu. Jednou jsem byl pozitivní, ale prakticky bezpříznakový. Mám v sobě dvě dávky a na třetí se nechystám. Momentálně sedím v plné čekárně oční ambulance plné lidi. Jsme tu tři bez respirátoru a zdravotnickém personálu to nikterak nevadí.Myslim si, že už toho rouškováni mají taky plné zuby...

3 0
možnosti
Foto

Mám dvě dávky na třetí se rozhodně nechystám a covid jsem asi neměl, nebo o tom vůbec nevím. Respirátor jsem kromě tak dvaceti minut týdně v obchodě nikdy nenosil a třeba to bude tím, ale spíš bych řekl, že je to hodně individuální, protože co si tak pamatuju, tak s nějakou podobnou chorobou jsem byl nemocen někdy tak před třiceti lety a před tím jako dítě.

2 0
možnosti
Foto

Mám to úplně stejně. Chřipku s vysokými teplotami jsem měl jednou v životě cca před 25 lety. A to byla taky jediná neschopenka, kterou jsem v životě měl, když nepočítám třinedělní neschopenku v důsledku naštíplého kotníku, když jsem se kochal hvězdnou oblohou a nevšiml si díry v silnici...

2 0
možnosti
Foto

Myslím, že osob, které dosud covid nedostaly, je pořád ještě hodně. Nakažlivost není tak vysoká, jak se zdá.

3 0
možnosti
JT

Je tím nižší, čím se tomu média méně věnují. Nakonec jen další respirační nemoc, která nám vládla dva roky.

2 0
možnosti
OS

Rozumím tomu, že ten, kdo je nachlazený, případně jinak marod a nechce tuhle svoji nemoc šířit a přitom musí mezi lidi, no, tak si vezme na "ústa a nos" respirátor. Je to projev osobní odpovědnosti. Tam s tím fakt nemám problém. Ale jinak jsem šťastný, že konečně poznávám známé, které na ulici či v obchodech potkávám. V těch hadrách jsem z toho měl už depku.

1 0
možnosti
JT

To dělám též, resp. dělal bych, kdybych byl nemocný;-) Je ale fakt, že jsem se snažil ležet v posteli a nikam nechodit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1077
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 556x
Mám rád život a přirozenost. Víc je pro mě být, než mít. 

Tento blog jsem se rozhodl ukončit. Nezáleží na mě, jak dlouho tu ještě bude. Najdete mě:

https://www.tichy-blog.cz/

web: https://www.tichaci.cz/

email: tichy.jan.bnj@centrum.cz

Děkuji za přízeň, kterou jste mi zde věnovali.

Seznam rubrik