Diskuse

Etické dilema

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J77a47r25a 20R18a25n50k

4. 9. 2015 19:25

Pomoc v jejich zemich neni mozna, dnes se i lekari bez hranic boji letet do Somalska, nebo nekam (v Keni vzali jako rukojmi a postrileli v obchodnim molu), kde radi IS, Boko Haram unasi divci skoly po stovkach, nebo je vyvrazdi macetou, nedivim se, ze tam nesedi a necekaji, Tabory v Turecku (ted uz temer 2 miliony) skutecne nestaci, ziji ve stanech a vseho je nedostatek, zeme se snazi pomoci temto, ale vyrizovani azylu trva i rok, tady se ted bavi o zrychlovani procesu, ale i ti ve 48. a 68. mnohdy cekaly mesice v zachytnych taborech na kladne vyrizeni.

0 1
možnosti

...pak se zákonitě musí objevit otázka...proč bychom měli pomáhat někomu kdo vlastně pomoci nechce...???

0 0
možnosti

Zde jde o určitou slepou nadřazenost "budovatelů" EU a zvláště jejich kolektivního sociálního humanismu.

Těžko zřejmě budeme přesvědčovat ty politiky a země, jež tuto architekturu vytvořili a dnes je ve slepé uličce, aby se ji v zájmu řešení krize exodu vzdali.

Oni budou jak to bylo u komunisti slepí a hluší a budou mít snahu manipulovat s veřejným míněním a nebudou se i štítit vydírat Visegradskou  Evropu,a jiné země jež vidí opravdovou realitu.Nechtějí vidět tu realitu kde hybatelem a cílem exodu je Německo a zavinilo to zvětší části Německo a kancléřka Merkelová, budovatelka nového řádu, kde ji už dávno ujel vlak.

Je dost možné že jde o hyenistickou manipulaci na ose Francie - Německo aby u svých obyvatel vybudila odpor k chování Visegradské Evropy a tím na ně tlačila ohledně kvót.

1 0
možnosti

J12a28r50a 67R41a76n63k

4. 9. 2015 19:27

Angela Merkelova neni zadna budovatelka noveho radu, migrace se deje uz od valky, ted se vse zmenilo a verte mi, ze to neni USA - komu se to hodi. Maji miliony svych ilegalu z Mexika.

0 1
možnosti
  • Počet článků 1077
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 556x
Mám rád život a přirozenost. Víc je pro mě být, než mít. 

Tento blog jsem se rozhodl ukončit. Nezáleží na mě, jak dlouho tu ještě bude. Najdete mě:

https://www.tichy-blog.cz/

web: https://www.tichaci.cz/

email: tichy.jan.bnj@centrum.cz

Děkuji za přízeň, kterou jste mi zde věnovali.

Seznam rubrik