Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Už je to dávno, co jsem patřil taky k těm bílým límečkům, a z praxe vím, že všichni nejsou tak hrozní, jak v tomto příspěvku naznačujete. Teď už jsem jen spokojený důchodce, který chce mít svůj klid. A tudíž na žádnou demonstraci se nechystám i když mi současná vláda nehodlá zvalorizovat můj důchod. Nejvíc mne však štve, že Slávie nedokázala včera vyhrát v Českých Budějovicích ;-)

1 0
možnosti
JT

Máte samozřejmě pravdu, "stará škola" je lidská i na úřadech, ještě se s ní setkávám. Jen pozoruji ten trend - čím mladší úředník, tím víc odlidštěný. Je to ale pochopitelné, mládí se chce ukázat a snaží se být striktní, starší už to mají více u zadele a snaží se vyhovět, nebo aspoň poradí, jak to udělat, aby to vyhovělo. Když však ten lidský faktor chybí úplně a musíte se propracovat nějak přes robota, je to k uzoufání. Ale to zas je můj problém, že se v tom tak neorientuju a už ani nechci. V podstatě volám "nechte mě v klidu dožít, já vezmu i nižší předčasný důchod a jsem ochoten si to i zaplatit";-)

1 0
možnosti
JR

J97a98n 19R10á56ž

5. 3. 2023 15:00

Zažil jsem v Madridu stávku popelářů. Je to asi nejděsivější vzkaz vládě od ji přehlížené "lůzy", že něco neklape. Možná by pan Fiala byl tak přinucen vyslat další jasný signál, jak to hodlá vyřešit ;-D

PS. Ale ani Pražákům bych nepřál takovou stávku pocítit, či přesněji řečeno ucítit.

2 0
možnosti
JT

Ono stačí, když se popeláři opozdí, či jednou nevyvezou popelnice, ty pak přetékají a vítr rozfouká odpadky do širého okolí. Také bych to nikomu nepřál a jsem rád, že to zatím funguje:-)

0 0
možnosti
Foto

👍 to je taková veselá i když docela rozumná úvaha až k popukání! Doba postfaktická. Pro každého především zkouška, zda bude dál usilovat o víc moci nad druhými, nebo se obrátí k sobě dovnitř doprostřed a tam zažije v sebeúctě radost, že dokázal svou povýšenou nade vše nadřazenou hlavu už z vedoucí pozice pustit do služby své emoční inteligenci. Děkuji srdečně ❤️👍 a přeji všem (s)mějme se RÁDI 😆. Zevnitř!

1 0
možnosti
JT

Děkuji. Za pochopení. Ale z Vaší úrovně vědomí a prožívání se tomu nedivímV:-)

0 0
možnosti
Foto

Nebudu kritizovat detaily. Celkově jsem rád za podobné úhly pohledu. R^

3 0
možnosti
KT

Váš posun k pozitivnímu náhledu na život a okolí dosáhl přímo dokonalosti. Nevidím konstruktivnější řešení, než zablokovat silnici nebo vyházet exkrementy na ulici. Toť nápad hodný Nobelovky. Ještě se můžete přilepit v galerii nebo přímo k silnici.

3 1
možnosti
Foto

Nemohl jsem si nevšimnout určitého posunu ve Vašem vidění světa. Pozitivně jsem vnímal už to předchozí vidění. A rozumím tomu, že k posunu došlo. Muselo dojít. R^ za tento, ale i za blogy z minulosti

6 1
možnosti
Foto

A ono se říkalo, že častý pobyt v přírodě a pozorování živočišstva bystří mozek a vede k moudrosti.

"Nevíš-li, ke kterému přístavu má tvá loď plout, není ti žádný vítr příznivý." Jak pravil jeden z filozofů.

0 0
možnosti
ZZ

To s tím přístavem, jste ten váš osobní problém trefil přesně.

;-D

3 0
možnosti
KT

Nevím jestli je to úplně ideální cesta. Máme kupovat jen nezbytné věci, tudíž potraviny, základní oblečení a nezbytný nábytek a vybavení. Pak nějaký otop a snad potřeby dětem do školy. Kromě nákladu na bydlení je pak zbytné všechno ostatní. Tím skončí většina výrobců zbytečností, všichni zchudnou a budou blažení.

2 1
možnosti
Foto

A pan Tichý si koupil fotopast! Naprostá zbytečnost! :-)

0 2
možnosti
AT

Postrádám ve vašich návrzích nějaký cíl, kterého byste chtěl dosáhnout.

4 0
možnosti
Foto

Někomu stačí samotné demonstrace.

1 0
možnosti
JK

No na to si koupím první řadu.

2 2
možnosti