Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

R^ Drtinová své protějšky zpravidla drtí, ale když se jí někdo ubrání a nenechá se vtáhnout do drtícího stroje, je z toho někdy docela pěkný rozhovor.

0 0
možnosti
Foto

Ano, co se týká hostů a témat jdoucí mimo politiku, je Daniela slušná, ale já se spíše věnoval té politické rovině, kdy se na hosta mračí a snaží se ho chytit za slovo, ale když tam přijde např. zpěvák Koller a se skleněnýma očima tam hltá jednu sklenku vody za druhou a zároveň říká o prezidentovi že je ožrala, tak se na něj Daniela usmívá a ani jí nenapadne se ho zeptat nějak nepříjemně a zkonfrontovat ho :-) Je to přílíš okaté. Tu konfrontaci zkrátka vede a hraje pouze proti jedné straně ;-)

2 0
možnosti
JT

Jistě, tak to je. Jen každého "přitahuje" něco jiného. Mě už zkrátka politici a novináři tolik nevzrušují. Moravcem a jeho hosty jsem již přesycen a asi půl roku se na něj nedívám vůbec. Tak jsem rád, když se v internetovém a mediálním prostoru objevují opravdu zajímaví lidé, kteří mají co říct. I proto jsem zde na blogu a taky si vybírám.:-)

0 0
možnosti
Foto

Zaujala mne věta, že pokud je rozhovor veden konfrontačně, zaujme příznivce jedné či druhé strany. O to tu ale přece jde, anebo ne? Nelíbí se mi kultivované reportáže a rozhovory. Možná je to následek zde neustále vnucované povinnosti vést kultivovanou diskusi bez toho, aby vůbec kdokoliv věděl, co to slovo znamená. Nicméně, konfrontační vedení rozhovorů je dnes užíváno snad v celém svobodném světě. V souvislosti s paní Drtinovou připomenu, že díky jejímu konfrontačnímu postoji, odhalila lži pana Haška. Politici prostě lžou a je jen dobře, když jím na tu hru s politicky korektním vedením rozhovorů někdo neskočí. Paní Drtinová nepatří k mým favoritkám ale rozhodně jí dám přednost před Jakubem Železným, jehož vedení rozhovorů je otřesné.

2 0
možnosti
MC

Není otřesné. Je jen mnohdy nakloněné.R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 1077
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 557x
Mám rád život a přirozenost. Víc je pro mě být, než mít. 

Tento blog jsem se rozhodl ukončit. Nezáleží na mě, jak dlouho tu ještě bude. Najdete mě:

https://www.tichy-blog.cz/

web: https://www.tichaci.cz/

email: tichy.jan.bnj@centrum.cz

Děkuji za přízeň, kterou jste mi zde věnovali.

Seznam rubrik