Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To, že vás jsou miliony, není žádnou zárukou ničeho. Zemana volily taky miliony.:-)

2 0
možnosti
Foto

Pane autore, já se nedivím, že jste princip očkování nepochopil. Ono takových věcí, které nepochopíte, je spousta. Třeba takový počítač. Rozumíte mu do posledního šroubku, jak a proč to funguje? Pochybuji o tom. Ale používáte jej? Nebo chytrý mobil? Používáte!

A co nějaké lékařské úkony, zákroky či léčbu celkem? Zajisté, až si zlomíte nějakou okončetinu, odmítnete, aby Vám ji srovnali a zasádrovali, protože nevěříte tomu, že to sroste.

Ale na názor máte plné právo. Ovšem na druhou stranu se nedivte, když někdo jiný, kdo ví o věci poněkud více, shledá Váš názor za blud. Neboli blbinu. A nositele takového názoru označí - za, řekněme, méně informovaného.;-D

4 0
možnosti
JT

Skoro se vším, co jste napsal souhlasím, urgentní medicínu mám v úctě. Své "kacířství" jsem přijal, abych mohl sám se sebou žít. Rád bych, aby se ani medicína nedělila na vědeckou a alternativní, ale aby byla jedna medicína, jejímž cílem bude člověka vyléčit a uzdravit, ne uléčit. Také bych rád, abychom se nedělili na očkované a neočkované, jsme lidé, akorát s jinými názory a přístupy, s jinou úrovní vědomí, se svými stíny. S MUDr. Kubkem zkrátka na pivo nepůjdu, asi bychom si nerozuměli;-)

1 0
možnosti
Foto

Nojo. Kdo vybocuje z rady,byl vzdy v historii blazen :). Blazen je mimo normu a normalizace je neco,cemu se blazni vyhybaji  Blazni take casto vidi vice... Uvitejme se v klubu 

3 0
možnosti
Foto

Tuhle nějaký řidič vybočil z řady a vzal to po dálnici v protisměru. A pak se divil. ;-D

0 0
možnosti
PK

Měl jsem kamaráda, sportovce a odpůrce vakcinace, už není mezi námi, náhoda, výjimka? Netituluji odpůrce očkování, jistě mají svůj důvod...

1 0
možnosti
JT

Těch příběhů v obou táborech je celá řada a každý holt svého štěstí strůjcem, u mě tím důvodem není odpor k vakcinaci. Obecně vůbec ne, u Covidu své pochyby mám, protože nechci být kontrolován umělou inteligencí a honěn každých 5-6 měsíců pro další dávku. Uvážil bych to, kdyby platilo (jeden čas to tak bylo) - dejte si jednorázovku a budete mít 5 let pokoj. To se bohužel ukázalo jako fake news.

0 1
možnosti
Foto

To od doktora Kubka není hezké, že vás takto dehonestuje. Vy máte určitě závažné důvody, proč se nenechat očkovat a on z vás dělá momentálně zaostalého. Fuj!

3 0
možnosti
JT

Kupodivu mě to spíše těší než děsí

0 0
možnosti
Foto

Módní příze jsou různé, leč v Čase nevýznamné a pomíjivé.

Kdo by dnes denně nosil takové barokní ošacení? Pro zábavu ovšem občas cokoli. Inu, tak tomu bude i s Covidparádes Módes Neróbes ;-)

2 0
možnosti
JT

Díky za návštěvu Jani, vše jistě pomine, jen mám občas co dělat, abych se z toho nepominul i já. Ještěže máme ty divočiny:-)

1 0
možnosti
ZH

Tak po invalidním důchodu jste zatoužil, jo? Kulový!

Ale pokud nemáte nic lepšího na práci a baví vás to, napište na něj stížnost, že vás svým výrokem urazil. Samozřejmě s patřičným zdůvodněním. :-)

Fakt, smysl to má, tak se toho nebojte.

1 0
možnosti
PC

Už vznikla Petice proti četným Kubkovým urážkám (v petici uvedeny všechny, jichž se dopustil) lidí s jiným názorem. Každý může podepsat.

1 0
možnosti
JL

To chce klid. Lidi prostě blbnou celé své dějiny a přestanou, až vyhynou. Na co? nevíme, ale naočkujeme se a uvidíme.

0 0
možnosti
JT

Směr k vyhynutí už jsme nabrali, aspoň my v západní civilizaci.

0 0
možnosti
IZ

I25v86a47n 16Z10b93o25ř80i75l

10. 1. 2022 19:10

Vaše řečnická otázka:" Proč ty blázny nenechat na pokoji a nutit je do očkování? Kladu si bláznivou otázku."

Já vám odpovím. Protože ty miliony jsou nesmírně lákavé pro ty, kteří těmto milionům chtějí vnutit nefungující očkování, prodané za (zatím ještě) fungující peníze.

Pro farmaceutický průmysl, potažmo i velké procento lékařů (bohužel) je vyléčený pacient ztracený pacient. Zato neustále LÉČENÝ pacient... to je terno.

6 1
možnosti
JT

Jedni vyznávají heslo: snažit se uzdravit a hlavně aspoň neškodit. Druzí chtějí jen vydělávat na nekončícím léčení, člověk má být nemocný, aby mohl být léčen, nesmí se však ani uzdravit, ani zemřít;-)

6 0
možnosti
  • Počet článků 1077
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 557x
Mám rád život a přirozenost. Víc je pro mě být, než mít. 

Tento blog jsem se rozhodl ukončit. Nezáleží na mě, jak dlouho tu ještě bude. Najdete mě:

https://www.tichy-blog.cz/

web: https://www.tichaci.cz/

email: tichy.jan.bnj@centrum.cz

Děkuji za přízeň, kterou jste mi zde věnovali.

Seznam rubrik