Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

K60a67r75e98l 44Š40í58p

4. 3. 2022 7:19

Jo květinou proti flintám.. to chce odvahu, ale někdy to nestačí. Jsou chvíle, kdy prostě musíš bojovat a ne se modlit, pokud tedy chce být člověk svobodný. Ale ono je snadnější si to nějak okecat, nalhat si do kapsy, hlavně klídek, pár facek ještě zvládnu, bůh mě vysvobodí..

0 0
možnosti
Foto

Nejsem pacifista, ale v případě Ukrajiny je podle mého názoru hotovo. Ukrajina bude dříve či později ruská a my Češi s tím nic nenaděláme. Je pouze otázkou co bude dál. Jestli se Západ včetně nás z toho poučí, změní své smýšlení a začne se věnovat životně důležitým záležitostem. V tomto ohledu jsem spíš skeptik, protože se Západem to jde dlouhodobě od desíti k pěti. Západní elity řeší nesmysly a to podstatné jim uniká

2 0
možnosti
Foto

Jsem zvědav, jestli jednou lidem jako Vy dojde, jaký podíl na všem zlém máte právě vy, pacifisté a pseudohumanisté. Rv

0 2
možnosti
Foto

Kdyby byl pacifista každý člověk, lidi by se mezi sebou nervali a nevraždili.

Tam je zakopaný pes velikosti mamuta

3 0
možnosti
Foto

Z respirátoru do plynové masky... dobře řečeno.

Celoevropského konfliktu bych se nebál – Putin (a jeho majitelé) je sice psychopat, ale není hloupý: z geopolitického hlediska by postupování dál do Evropy nedávalo smysl, ten boj by nikdy nemohl vyhrát a zbývaly by akorát jaderné hlavice – a k čemu by to komu bylo? Ani toho Černobylu bych se nebál, je to jenom psychologický, strategický krok.

Nejhorší je, že v rámci mobilizace už zase umírají nejen civilisté, ale i proti vlastní vůli narukovaní, nezkušení chlapci a chlapi, kteří stojí proti fanatikům s raketami, tanky a později pěchotám s kulomety. Viděl jsem video, jak na liduprázdné ulici jeli proti sobě (každý na své straně) tank a osobní auto. Tank najednou bezdůvodně vybočil a to auto prostě přejel a rozmašíroval... Myslel jsem, že se píše rok 2022, ale zřejmě ne. Ostatně co bychom si namlouvali, že...

Ale co se týče Hippies, jejich myšlenka, respektive oni sami nikdy nezmizeli. Člověk ty květiny nemusí nosit na triku ani ve vlasech, stačí když je má v srdci. Jste to vy, jsem to já a jsou tu další.

Už taky píšu blog, ale asi to bude chvilku trvat, dneska je na řadě alkohol. Vám díky a neztrácejme naději.

4 0
možnosti
PK

Souhlasím s vámi a tak jako vy, tomu vůbec nerozumím. Nikdy by mě nenapadlo, že v 21 století bude válka mezi dvěma zeměmi, které tvrdě zasáhl poslední světový konflikt.

A už vůbec by mě nenapadlo, že se mezi sebou střetnou zrovna tyto dva národy.

Pořád si však kladu otázku, proč?

0 0
možnosti
RP

Karma blogu.R^ To je i můj názor, nechápu naopak by měly tyto státy držet spolu. Je smutné co konstatoval jeden host dnes ráno na Prima News, že Ukrajina by Rusko nikdy nenapadla. A když se ptáte proč tak si myslím že si Putin vyřizuje účty s NATO.

0 0
možnosti
PC

Pane Tichý, vnímám to úplně stejně. Covidové šílenství jakoby bylo předehrou k tomu, co se děje. Tušil jsem to, bohužel....

Vám karma, napsal jste to výstižně a přesně R^

3 1
možnosti
  • Počet článků 1077
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 556x
Mám rád život a přirozenost. Víc je pro mě být, než mít. 

Tento blog jsem se rozhodl ukončit. Nezáleží na mě, jak dlouho tu ještě bude. Najdete mě:

https://www.tichy-blog.cz/

web: https://www.tichaci.cz/

email: tichy.jan.bnj@centrum.cz

Děkuji za přízeň, kterou jste mi zde věnovali.

Seznam rubrik