Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zamýšlím se nad slovy Daniela Vávry. To, že chvíli po volbách tu máme pandemický zákon, nouzový stav, zavření webů, snahy o širší cenzuru, zákon o cenzuře, vládního zmocněnce Klímu a slib, že VLÁDA bude financovat některá (ta správná) média.... to vše dle Vávry museli mít připravené už v opozici. Celé je to takové konzistentní. Ale v podstatě jen zapracováváme další směrnici EU k boji s dezinformacemi.

Už jsme ve federaci. Politika EU je obsažena skoro ve všech zákonech, povinně se zapracovává vyvíjející se judikatura SDEU. Schvaluje se rozšíření pravomocí EU směrem ke státům a většinové hlasování... Ještě nedávno se některé státy přely o to, aby ústava nebyla pod právem EU. To už dnes nikdo neprosadí. A pan profesor je milovníkem EU, věnoval se tomu, psal o EU knihy. S našimi mafiány bychom si ještě poradili. S mafiány válečného a zdravotnického průmyslu a všemi lobbisty v docházejícími do EK už je to těžší. A EU je zase ve vleku USA.

Ale ty rychlé změny, pokles životní úrovně a vzrůstající nespokojenost mohou být katalyzátorem. To předpokládá zase prof. Staněk. Ale asi to ještě chvíli potrvá, než to dojde většině. Krásný den.

3 0
možnosti
JT

Málokdo si chce kazit léto, ale přijde horký podzim, jestlipak má teflonový euro-robot připravený tryskáč?

2 0
možnosti
PK

Jako bývalý volič ještě tenkráte konzervativní strany ODS ani raději k její nynější činnosti s moudrým panem profesorem nepravím nic a nechám to na jednom stávajícím členovi,viz níže...

Zcela popravdě, mám mžitky před očima z toho, jak nás budou místní volit na radnici, až uvidí na plakátu logo stejné strany jako to, co má v klopě premiér Fiala, když národu s kamennou tváří v televizi oznamuje, že vláda pro ně dělá maximum. Je to výsměch, a jestli lidi ODS v komunálních volbách dají do držky, viník je zřejmý,“ řekl uprostřed týdne občanskodemokratický funkcionář z východu Čech.:-/:-/:-/

2 0
možnosti
JT

Těch hlasů je víc, hodně do toho šil i člen ODS p. Ladislav Minčič (Liberec), kdysi také jeden z vlivných členů a vysokých úředníků Min. financí. Dění glosuje i Miroslav Macek a občas je vidět a slyšet i Vlastimil Tlustý (ale oba již v ODS žádný vliv nemají. Pan profesor mi připadá takový teflonový a v reálném životě jak se říká mimo mísu.

0 0
možnosti
PC

Naprosto přesné vystižení současné situace. R^R^Je nás dost, kdo už dávno vidíme za oponu, ale stále to ještě nestačí. Divím se, že nás v současné době už není naprostá většina, vždyť podstata celého světového dění je děsivá a musí být každému člověku schopnému střízlivě myslet naprosto jasná.

5 0
možnosti
JT

Napsal bych to asi takhle: pramínky různých alternativních iniciativ, lidé co vědí a inspirují tu jsou, jen chybí to slití do nějakého mohutnějšího proudu, do široké řeky, která bude vidět a to zotročení nepřipustí, protože se budou té řeky bát a raději utečou. Stihneme to? Aspoň se o to pokusíme;-)

2 0
možnosti
JD

Velice zajímavé čtení. Karma!

4 0
možnosti
JT

Děkuji;-) Snažím se poskládat si mozaiku.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1077
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 557x
Mám rád život a přirozenost. Víc je pro mě být, než mít. 

Tento blog jsem se rozhodl ukončit. Nezáleží na mě, jak dlouho tu ještě bude. Najdete mě:

https://www.tichy-blog.cz/

web: https://www.tichaci.cz/

email: tichy.jan.bnj@centrum.cz

Děkuji za přízeň, kterou jste mi zde věnovali.

Seznam rubrik