Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nevím, co nás čeká, ale zatím dobrý. Tedy alespoň u mne. Zdraví lepší než by odpovídalo věku důchod mi Babiš i Fiala valorizují. Volit jsem tentokrát nebyl, protože jsem se byl ohřát v teplých krajích, a dnes ráno jsem si zatopil. No a dnešní státní svátek jsem původně chtěl strávil na golfu, ale nakonec dám přednost teplu domova... ;-)

1 0
možnosti

28.září, 17.listopad, Vánoce, Silvestr a Nový rok :-)

1 0
možnosti
Foto

Jako přírodnímu člověku doporučuji pořídit si koně. Stačí mu nasušit 30 metráků sena na zimu, troch ovsa navíc neškodí. V dobře izolované maštali s ním přečkáte i větší mrazy a může Vám pohánět žentour a vyrábět elektřinu.

Kravička také není na škodu. V našem domečku byla původně v jedná části stáj, a hned vedle byla obývaná světnička. Černá kuchyň -žádný plyn!

Hlavně si zapamatujte, že nejhorší smrt je z vyděšení. :-)

0 0
možnosti

;-D jasně, a děkuju za radu

0 0
možnosti

Skvěle napsáno, píšete mi z duše, pane TichýR^;-)R^.

Krom jiného - jsem stále více přesvědčen, že naše vláda (i ta předchozí) poslušně plní zadání a kroky k Velkému resetu. Jinak není naprosto možné a logické, aby konala způsobem, který předvádí.

Volby ve špatném systému jsou k ničemu, o demonstracích si iluze také nedělám. Jedni panáci budou vystřídáni druhými a jede se dál....

1 1
možnosti

Zrovna čtu knihu "Žít lehce" - příběhy "přírodních lidí" na Valašských samotách a polosamotách. Zatím jsem takovým rozpolcencem mezi panelákem v malém městě a chatkou na kraji podhorské vsi;-)

0 0
možnosti

Právě jsem se vrátil z Městské knihovny, což je v Praze dost velký barák. Postaven totiž někdy za 1.republiky, ne-li z Rakouska - a tehdy se ještě stavěly vysoké stropy (5 metrů tak asi i víc), protože měli čím topit. Divné, že když neměli ani plyn, ani jádro, ani naftu, ale storpy vysoký jo...? A představte si, haly knihovny krásně vytopené - až jsem se zapotil. Venku 16, v hale 20 aspoň. Je to dobře, v zimě totiž do Městské knihovny přicházejí dřímat (a smrdět) bezdomovci, a je to humánní akt od příspěvkové organizace. Nicméně je jasné, že my šetřit musíme - já doma 20 v pokoji, v kuchyni 16,7 - ale MK nikoli - platí ti jotiž narozdíl ode mne na topení město, bohatá to metropole, na miliardy zadlužená, ale to neva, že.

1 0
možnosti

Bída, strach a neštovice? Baba Vanga dokonce na příští rok předpověděla mimozemšťany. ;-D

1 0
možnosti

Myslím si, že se objeví ještě letos;-D Vše se přece zrychluje.

2 0
možnosti
Foto

Pane Tichý, když se čeká z "horšího" na "lepší" je to rozhodně příjemnější než naopak. Zvyk je železná košile, jak se říká. Možná, že my starší tu rozjíždějící se krizi budeme snášet líp než ti mladší, kteří nic podobného ještě nezažili. Někteří z nich jsou navyklí kupovat si jen značkové věci, jezdit na drahé zahraniční dobolené, žít bez starostí jak bude zítra. Na to se těžko odvyká. Zato my, co jsme v dětství prožili konec války a dobu nedostatku po ní - uhelné prázdniny, přídělový systém na potraviny a na ostatní zboží (šatenky apod.), si možná lípp zvykneme na to, co nás asi čeká. Doufám, že to nebude trvat příliš dlouho. Karma.R^

2 0
možnosti

Já jsem celkem zažíval pohodlí, ale 25 let v socialismu mě naučilo určité bdělosti, ostražitosti a čtení mezi řádky.:-)

2 0
možnosti
Foto

Se Síkelovým úsporným tarifem na drahé energie - od května každý druhý nebo třetí den proti všem jeho původním plánům úplně jinačí a pěkně překopaný - si občané užijí legrace ještě doslova hromady. ;-)

3 0
možnosti

Že to toho Síkelu ještě baví, tak nevím, zda je vládním škodičem, ale je to tragikomická figura, kdyby nebyl hrobařem českého průmyslu, pak by byl jen k smíchu.

2 0
možnosti

Ano lidi vedou moudré úvahy, když to jde, když je válka někde jinde - ale copak by asi moudří hoši mleli , kdyby byla válka už na MOravě? Taky by křičeli: Do uzbraně?? - Pustím rádio: a tam ekonom poměrně otevřeně říká, že jsme na to jako země ekonomicky špaTNĚ - COŽ všichni už víme, jen Fiala pořád dokola mele spolu se Síkelou, ž ebude fajn. STANJURA ten už jen mlčí a mlčí amlčí. :-)

1 0
možnosti

Kdyby byla válka na Moravě, pak slovy večerníčkovského Trautenberga "Nestát, nekoukat, dělat. Holoto líná! A marš na frontu".

0 0
možnosti

Zajímavé, karma.R^R^R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 1077
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 556x
Mám rád život a přirozenost. Víc je pro mě být, než mít. 

Tento blog jsem se rozhodl ukončit. Nezáleží na mě, jak dlouho tu ještě bude. Najdete mě:

https://www.tichy-blog.cz/

web: https://www.tichaci.cz/

email: tichy.jan.bnj@centrum.cz

Děkuji za přízeň, kterou jste mi zde věnovali.

Seznam rubrik