Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JSS

Pane Tichý - musím jen pár řádků k Vašim úvahám! Bohužel- stačí rozvážnost a určitá solidarita. Ani tohle není a ani zde v Česku. Jsme úlisní, nedůveryhdní a zrádní... Bohužel, pane!

0 0
možnosti
JT

To se bude lišit pohled od pohledu. Tak černě bych to neviděl;-) Ale pohled přes růžové brýle je samozřejmě zkreslující a naivní.

0 0
možnosti
JT

Děkuji všem za komentáře a reakce:-)

1 0
možnosti
JL

Vite pane Jane Tichý(Bnj v tom prvnim odstavci jste to podchytil presne. Osobne bych pridal neco k nasi povaze. Lenost a citlivost o vsem vedet, castecna arogance ve smyslu naseho statu, nehledani podstaty nasich chyb a tou lenivosti se dale o nich nestarat, hledani te nejsnadnejsi cesty bez ohledu na pohled kvality rozhodnuti. Nesnazime se usmernit nas zivot v teto republice s pohledem na budoucnost, a potvrzuji vasi posledni vetu, dobre se cizincum nas narod ovlada. Od roku 1306 jsme meli na stolici vedeni ceskeho (moravskeho a slezskeho) naroda jen jedineho cecha. Koncilo to v dobe, kdy se tvorila Ceskoslovencka republika. A z tech jedenacti, kteri nas v ni

vedli, jen dva, kteri staly za neco.

I presto, diky za clanek.

2 0
možnosti
JT

Za 30 let ČR (vznik 1992) jsme měli prezidenty pouze tři. Ten poslední československý byl zároveň i prvním českým. Všichni si dali mandát 2x.

0 0
možnosti
PC

Naprosto přesné, pravdivé, brilantně zpracované!R^;-)V Kéž by Vaše slova pochopilo co nejvíce lidí..... a nejen tady na blogu.

3 0
možnosti
TG

T46o18m91á32š 35G22a21y30e81r

23. 10. 2022 12:52

Myslím, že tou nesnášenlivostí. Ale to není jen česky problém....

3 0
možnosti
Foto

Já třeba nesnáším Spartu. Za chvíli vylezu ze své ulity a vyrazím do vyprodaného Edenu v naději, že dnes budou trpět jen ta sparťanská srdce. Protože v našich slávistických srdcích navždy zůstává víra, naděje a láska... Zároveň se ale musím přiznat, že z toho mám tak trošku obavy. Bude hodně žlutých karet, možná i nějaká červená, ve hře budou rozhodčí, VAR a velké emoce. Koukatelný fotbal to asi moc nebude nicméně porazit Spartu je úkol dne V

1 0
možnosti
JD

Bohužel jsou na této planetě lidé, kteří si myslí, že se zeměkoule každý rok zvětšuje.

A o tyto nové prostory vedou boje.

Jasná karma.R^R^R^

3 0
možnosti