Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Ten nadpis je hnusná zrada :-) čekala jsem nějaké vzrůšo a místo toho poklidný rodinný výlet :-)

0 0
možnosti
JT

to vzrůšo tam uvedeno nebylo, ale dovedete si představit, když otec po dobrém obědě svěří řízení synovi a nemůže usnout, protože ho hlídá, aby neusnul on, to už je pěkný adrenalin.:-)

1 0
možnosti
Foto

Za socialismu se říkalo U Karlíčka v Bíteši.

0 0
možnosti
JT

Jasně, to si pamatuju, ale raději jsem použil současný název (tedy ten obnovený). Jinak ta hospoda má atmosféru a vždy jsem tam byl jako host spokojen. Mezi lety 2002 až 2008 jsem tam byl tak 2x ročně.

0 0
možnosti
Foto

U Raušů jsme se stavovali cestou na hory už když mi byly 4, v roce 1975.

Starý pan Rauš dělával speciální palačinky jenom z vajec. Kdykoli jedu kolem, stavím se tam a to to mám domů do Brna už jenom 30km.

0 0
možnosti
RE

Kávu nepiju, ale přítelkyně, co ji znám, tak tvrdí, že všude v cizině dělají daleko lepší kafe, než tady. Z přístroje je to ale už všude. Tak čím to je?:-)

0 0
možnosti
JT

Já bych řekl, že u mne je to asi: "zvyk je železná košile". Kávu mám rád, ale až poslední dobou mi občas "nesedne". Ale nikdy se mi to nestane doma a v prostředí, které znám a kam na ní chodím.:-)

0 0
možnosti
JF

J23a67n 12F17r94o92l48í80k

5. 2. 2016 15:51

Buďte v pohodě. Byť brňák si často připadám jako cizinec z poslední vsi. Město se strašně změnilo a lidí je jak maku. Velmi se mě líbí Vaše přiznání k čemu, že ta hromadná privilegovaná doprava je. A to jste převážně na hlavní trati.;-D

0 0
možnosti
JT

Jako návštěvníku se mi v Brně líbí. Když jsem vjížděl do Krpole, ihned jsem si vzpomněl na: Gaie, odkud přícházíš? Z Králova Pole ty vole;-DJinak dráhy, bejvávalo. Občas podlehnu "auta stojí, vlaky jedou" a někdy to schytám a stojím i ve vlaku. Ale vzhledem k vzácnosti jízdy vlakem si čas od času chci užít tu atmosféru.

3 0
možnosti
  • Počet článků 1077
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 556x
Mám rád život a přirozenost. Víc je pro mě být, než mít. 

Tento blog jsem se rozhodl ukončit. Nezáleží na mě, jak dlouho tu ještě bude. Najdete mě:

https://www.tichy-blog.cz/

web: https://www.tichaci.cz/

email: tichy.jan.bnj@centrum.cz

Děkuji za přízeň, kterou jste mi zde věnovali.

Seznam rubrik