Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RE

R^Kvůli zdraví se taky nikdo neočkuje, hlavně kvůli práci, škole, zábavě, cestování.... Když si lidi nechají udělat horoskop, zajímají je peníze, kariéra, vztahy a pak možná zdraví...Lidi jsou ňákej divnej živičišnej druh:)))

3 0
možnosti
Foto

J72a62n 82Š38i74k

11. 9. 2021 8:30

To jste vystihl. Nechápu to. Nedávno jeden kolega vysvětloval, jak je zásadně proti, ale naočkovat se nechal, aby neměl komplikace při cestování. Vzpomněl jsem si na to, jak lidi kvůli podobným věcem vystupovali do organizací nebo stran, které kritizovali. Rozhodnout se pro něco a stát si za tím pevně. To je přece osobní svoboda a ta je nejdůležitější. Ale nikdy není zadarmo a platí se za ní. No, co. Tak nepůjdu do hospody třebas do konce života. Ale neustoupím. Každé rozhodnutí něco stojí

4 0
možnosti
VB

Je to přesný. Očkování má alternativy, ne-farmakologické způsoby ochrany před nákazou sebe i druhých, dále přirozenou imunitu (která funguje i při bezpříznakovém covid-19). Zvláště pokud jde o vakcíny nedostatečně přezkoumané a s dosti vysokým počtem hlášených nežádoucích účinků - má jít o svobodné rozhodnutí občana při pravdivém informování a netajení podstatných informací. Výzkumníci ve Švýcarsku, Rakousku, SRN aj, uvádějí, že si ověřili, že i u lidí s nedetekovatelnými protilátkami (jednodušším testem) ve většině případů funguje buněčná imunita, kdy T- a B- buňky při potřebě automaticky doplní nové protilátky. Sleduju ty výzkumy v zahraničí už dlouho, takže těmto výzkumníkům věřím, viz můj blog.

3 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
6 0
možnosti
JT

ano, já mám potřebu napsat blog, vy máte zase potřebu se k tomu vyjádřit, je to též svoboda volby. Hezký den

4 0
možnosti
ZJ

Zemřel Dušan Vančura, legendární člen, legendární skupiny Spiritual kvintet.

Se zánětem zubu se bál jít k lékaři, aby se nenaakazil covidem. Sepce se rozšířila do celého organismu a nebylo záchrany.

Čest jeho památce.

7 0
možnosti
Foto

J74a45n 66Š14i74k

10. 9. 2021 13:07

Samozřejmě, že umírat budou i očkovaní a samozřejmě, že budou plnit i nemocnice a je to naprosto logické. Dokonce jich může být i v nemocnici více. Procentuelně je totiž větší proočkovanost ve starší a nemocné populaci. Tzn., že pokud devadesátiletý naočkovaný onemocní i mírnou formou Covidu je daleko větší pravděpodobnost, že zemře nebo se dostane do nemocnice než dvacetiletý neočkovaný se stejným průběhem a to bez ohledu na imunitu obou. Při všech těch vášnivých komentářích zastánců i odpůrců se totiž tak nějak zapomíná na faktor věku, který má svou důležitou roli. Žádná vakcína faktor věku neodstraní, pouze zmírní průběh nemoci. To všechno ale nic nemění na tom, že u národa, kde je velmi vysoké procento starších lidí, nemocných s rakovinou, štítnou žlázou, kardiaků, alkoholiků a obézních dospělých, včetně epidemie obezity dětí, jiná cesta než očkování není. Hezký den

9 2
možnosti
JT

Děkuji za komentář, souhlasím s ním, jen se na to dívám trochu z druhé strany - je v pořádku, když jsou starší a oslabení očkováni aspoň ze 70-80 %, pak je tu značná část těch, kteří nemoc prodělali a dnes je díky tomu vyšší kolektivní imunita, než byla dříve. A myslím si, že je třeba volbu a odpovědnost za to, co si zvolí, už nechat na lidech. Vláda (a možná více média) by měla více radit, doporučovat, brát v úvahu i trochu jiná odborná stanoviska a méně nařizovat a prosazovat jen jednu skupinu. Pro budoucí srovnání by tu měla být i skupina neočkovaných (více zastoupená mezi mladšími ročníky)

4 0
možnosti
  • Počet článků 1077
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 556x
Mám rád život a přirozenost. Víc je pro mě být, než mít. 

Tento blog jsem se rozhodl ukončit. Nezáleží na mě, jak dlouho tu ještě bude. Najdete mě:

https://www.tichy-blog.cz/

web: https://www.tichaci.cz/

email: tichy.jan.bnj@centrum.cz

Děkuji za přízeň, kterou jste mi zde věnovali.

Seznam rubrik