Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HH

Babiš může vyvolávat třebas duchy, ale matematika je jasná důvěru neshodí...tu nvylže nebo stejně jako ten vir neuplatí (jeho slova). S agentovou menšinovou vládou s podporou bolševiků nehla ani mírumilovná (bez incidentu demonstrace skoro 300k lidí...už vidím ty ANOfertí, SPDí a bolševický zoufalce, jak se porvou i v počtu stokrát nižším a budou zas všem pro smích...:D

0 0
možnosti
ZZ

Teoreticky máte pravdu, že převaha pětikolky je značná, ale je si až příliž jista svým vítězstvím.

;-)

0 0
možnosti
JL

Každá vláda musí dostat určitý čas, aby si to užila a znemožnila se.

6 0
možnosti
JT

A ten čas se čím dál víc zrychluje.

4 0
možnosti
MR

U nás došlo k zhroucení politického systému, chybí zde třetí strana, dále aktivní role prezidenta a základna pro politické strany, tak jak to bylo za časů mocnářství, či 1. republiky. Zde byl kapitál v rukou živnostníků, fabrikantů, baráčníků, sedláků ... , dnes ... Hlavní slovo dnes mají sociální bulvární media, televize, kterým jde o byznys sledovanosti a tu jim zajistí jednoduchá silná část populace, tak že se zde vytváří enormní tlak na vládu, kde si televize pozvou ministry na kobereček, či vedou neustálé odborné diskuze o krocích vlády, aktuálních situacích, to bylo za časů covidu tak dnes, výsledek, stát má být kasičkou pro aktuální generace, kraje, obce ... Včera to byl tlak odborů ... Každá vládnoucí garnitura potřebuje svoje voliče ... Pak tu je ještě sociální predátor Babiš ... Chybí zde třetí strana, duše společnosti, jež by se vlády zastala v tlacích na neustále zadlužování či utírání zadele kde komu. Pak tu je soudcokracie kde Nejvyšší správní soud se ujal další Ústavní dělby moci a nabourává autoritu vlády v určitou krátkodobou generační ideologii, zde lidských individuálních práv.V této době by navíc měl být pozitivně aktivní úřad prezidenta, což je taky pojistka proti převládnutí určité situace a pohledu. Jak jsem psal roky nazpět, tak dnes máme politický systém verze 5,00 což je slepenec hnutí a politických stran-ny ve svém zenitu, verze 4,00 byl nástup podnikatelů do politiky díky insolvenční mafii, verze 3,00 byla obroda nástup nových stran a hnutí, třeba VV ... V této době potřebujeme silnou vládu, jež má silnou podporu ve společnosti, ale zde je háček v tom, že společnost zde nevytváří hodnoty, kapitál, tedy základ populace pro politické strany s pravicovým myšlením a vnímáním i budoucnosti. Dál už bude jen to, kde se bude těžit z aktuálních problémů občanů v sociálním pozadí, nikoliv podnikatelů, ekonomiky, státu, budoucnosti, neboť nemáme zatím vyzrálý mediální prostor a duševní a duchovní elitu společnosti.

3 0
možnosti
LV

Zhroucení to ještě není, ale rozklad určitě ano.

2 0
možnosti
AL

Jenom mě překvapuje, když si čtu různé diskuse, kolik je u nás lidí, kteří si přejí, aby se té vládě prostě nedařilo.

2 3
možnosti
Foto

:-) Není vlády, a nejen u nás, která by v současné situaci věděla ,,,kudy, tudy", a to bez toho, zda si co kdo přeje, či nepřeje, či píše v diskuzích;-)

4 1
možnosti
AM

Karma za klidný blog bez nadávek na obě strany.

5 0
možnosti