Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

Je velice zajímavé, jak jedna zdejší skupina blogerů řeší pouze organizátory demonstrace.

On totiž tady nikdo z těchto udatných blogerů nenapsal před demonstrací JEDINOU VĚTU a organizátorech!!!

Nebyl zde jediný blog.

Teď se vyrojilo několik pobitvěgenerálů.

3 1
možnosti
PC

Očekávatelné....

2 0
možnosti
IS

"Dobrý obchod s nepřítelem" je oxymoron. Win-win situace v podstatě nemůže nastat, protože minimálně jedna strana tím obchodem zamýšlí jiné cíle než pouhou obchodní marži "Ty lidi z Václaváku zajímá, co se děje na jejich vlastním dvorku, nějaká geopolitika ne." To máte pravdu. Říká se tomu absence gramotnosti. Politické, ekonomické, finanční,... Pokud se lidé nezajímají o skutečné příčiny, jejich údělem je vždy pouhé řešení následků okořeněné občasnou demonstrací, kde se mohou vyřvat ze své frustrace zaviněné často i vlastní neochotou se přiměřeně informovat, nikoliv "informovat". A "informací" ta partička na pódiu dodala demonstrujícím vagóny.

0 1
možnosti
JL

Řečníci mluvili o proruských švábech, fašistech, nacistech, ale když se podíváme, my co jsme v klidu na fotku, kdo stál pod Koněm, tak tam vidím půlku z lidí ženské ve středním věku - mámy od dětí. Ty nepřijely dělat revoluci, ale bojí se o svoje rodiny, proto tam přišly. Představa že tam budou hlavně báby a dědkové, byla mylná.

5 1
možnosti
Foto

A bude jich tam těch člověků možná osmkrát tolik, až zjistí, že v ČR nepojedou vlaky, protože pro ČD nikdo povolaný nekoupil pro elektrické lokomotivy šťávu a dieselových mašin moc není a mašinky parní jsou leda tak v muzeích. A možná nakonec nepojedou ani tramvaje a trolejbusy - tedy tam, kde je mají. Kdo má ještě chuť Fialově vládě zatleskat??? :-P

3 1
možnosti
ZZ

nebude tolik lidí, protože když nepojedou vlaky a tramvaje, tak silnice se ucpou, nebo nebude nafta a benzín a Fiala bude dál v klidu a bude spřádat své ideologické pikle, jak uškodit Rusovi.

;-)

0 0
možnosti
PK

Ta demo byla jen oprávněnou reakcí na (ne)činnost současné vlády.

Inflace a cena EE to dostačuje k jejímu vysvětlení.

Záminkou jak její význam shazovat je poukaz na proruské element na tribuně, to se v době ruské invaze velmi hodí.

Milion chvilek pro demo vedl nedostudovaný hoch teologické fakulty a nezaznamenal jsem , že by někdo poukazoval ve sejné tónině jako dnes činí skalní voliči pětikolky, na dlouhé prsty Vatikánu.

Reakce premiéra hloupější být nemohla a myslím si,lae nepřeji si to že si svou arogancí, nebo naprostým nedostatkem empatie zadělal na další a masivnější odpor. Jsem zvědav až budou demo organizovat odboráři,kde se najde zase nějaký zakuklený rusák.

Masa lidí na Václaváku představuje cca 1% z populace a vládu a jejich skalní voliče to děsí, proč asi?

9 2
možnosti
Foto

Tak především tu demonstraci svolali ti, kteří opravdu inklinují k Rusku. Tito lidé nenabízejí smysluplné řešení (vystoupit z NATO, EU atd.) jsou populistické a de facto pitomé návrhy, které jednak nic nevyřeší a jednak se tím opět obracíme k tomu, kdo tady 40 let dusil svobodný rozvoj země v rámci "omezené suverenity". Lze diskutovat s těmi, kteří se oprávněně bojí o svůj komfort, diskuse s destruktory demokracie není možná.

8 3
možnosti
JL

víte ono je lidem, kteří nemají dost peněz a topiva na zimu asi jedno, kdo svolal demonstraci---to je logický ne? Pokud jste za vodou, můžete vést teoretické úvahy. Někdy na jaře mi jeden známý řekl: Mám rodinný domek, nakoupím uhlí na zimu, a nemám problém. - O tom to je, jenomže lidi bydlí i v bytovkách a uhlím na zimu si ve vafkách a v radiátorech nezatopíš. Taky si umím představit, že politici s jejich platy - u poslanců 100 000 v průměru, vláda ještě více...ve skutečnosti nemají problém s placením energií, ale zjistí, že mají problém, až se budou bát vylézt na ulici.

4 0
možnosti
AM

A72d77a14m 92M44a21l47ý

7. 9. 2022 8:51

Dělat kšefty Ruskem ve chvíli, kdy bombarduje Ukrajinu, kdy vraždí civilisty je pragmatismus?

Ne to není.

To je zvrácenost! To je absence svědomí! To je vyšinutá rezignace na základní hodnoty civilizovaného lidství!

5 2
možnosti
RK

Máte pravdu. Vláda by měla dělat dvakrát denně tiskovky o tom, jak je všechno růžové, kolik toho zařídila a jak to všechno zvládá...plácat se po játrech a prodat i lejno pod sebou.... Prostě lidem nakecat, jak se mají dobře a jak to všechno skvěle jde....ejhle, on už tady jeden takový prodavač hrnců byl a jak to dopadlo víme. Vytvořil tu státní aparát, který se neuživí sám ani v době, kdy není žádná krize.

7 3
možnosti
JT

Vláda by měla hlavně dělat. Vše proto, aby neuvrhla zemi do kolapsu.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1077
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 556x
Mám rád život a přirozenost. Víc je pro mě být, než mít. 

Tento blog jsem se rozhodl ukončit. Nezáleží na mě, jak dlouho tu ještě bude. Najdete mě:

https://www.tichy-blog.cz/

web: https://www.tichaci.cz/

email: tichy.jan.bnj@centrum.cz

Děkuji za přízeň, kterou jste mi zde věnovali.

Seznam rubrik