Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

MORHHO

7. 5. 2010 9:04
Bude hůř....

Asociální lůzy přibývá, hrozně rychle se množí....RvRvRv[>-]

0 0
možnosti
J

jozefvarga

7. 5. 2010 8:19
je to tak, rasizmus ako vyšitý...

ale naruby, prenasledovaní nie je Cigáň, ale ten čo mu denno denne prispieva na sociálku, učiteľka, ktorá má najmä v náplni práce dať vzdelanie, ale ona sa musí zapodievať najmä výchovou, pretože jednoducho mnohé deti od svojich rodičov výchovu nemali šancu dostať a teda jablko od stromu ďaleko nepadlo,  za to pedagóg dostane  facky, buchnáty  a  aj preto už dlhšiu dobu prebieha u nás diskusia  o učiteľstve pod verejnou ochranou o statuse verejného činiteľa....  verím, že posledné prípady napadnutia Cigáňmi donútia politikov konať v prospech učiteľov...

0 0
možnosti
R

rezident_evil

6. 5. 2010 21:38
Tomu není co vytknout!

Máš karmu.

0 0
možnosti
PK

Paeris Kiran

6. 5. 2010 20:56
...

Řešení je prosté...

Zrušit něco jako "drobná krádež".

Prostě zavést trestný čin "krádež" bez ohledu na to jakou cenu bude mít danná věc. Nedělat rozdíl mezi tím jestli někdo ukradne rohlík nebo milion.

0 0
možnosti
ŠF

stev

6. 5. 2010 20:37
Ten článek je obyčejná rasistická provokace.

Prostě nějaká žena napadla učitelku. Ten rasový podtext si autor mohl odpustit. Je to psáno evidentně v kontextu s posledními rasistickými výroky dvou slovenských politiků. Normální rozeštvávání lidí, nic jiného.Rv

0 0
možnosti
A

Amoniak

6. 5. 2010 22:37
Re: Ten článek je obyčejná rasistická provokace.

Napadla učitelku Eskymačka? Ne, Cikánka. Tak kde je v suché informaci o případu jaký rasismus?

0 0
možnosti
L

lutra

6. 5. 2010 19:56
Citát z knihy Miroslava Sládka

A tak to vidím já, vydané v dubnu r.1991: V naší zemi totiž nebují rasismus, ale naopak rasismus naruby. Když kdokoliv z našich spoluobčanů vystoupí kriticky na adresu Cikánů, je proti němu zakročeno s poukazem na to, že je rasistou. Když se však cikáni ozbrojí, hrají si na domobranu, zastavují automobily, kontrolují veřejné místnosti a berou "spravedlnost" do svých rukou, je to ve sdělovacích prostředcích vydáváno málem za projev národně osvobozeneckého boje. Takto v žádném případě nehodláme pokračovat. Celou republikou otřásl případ z Nového Města na Moravě, kde 21letý cikán v invalidním důchodu zavraždil šestnáctiletého studenta střední školy. Jak dlouho se ještě necháme zastrašovat a vydírat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 384
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 902x
Obyčajný človek žijúci s obyčajnými ľuďmi okolo , ale mnohokrát so zaujímavými životnými príbehmi, ktoré má zaujímajú, o ktorých aj píšem a chcem písať.

Seznam rubrik