Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZJ

Zádušvní Jyrka

13. 5. 2010 18:22
Nechápu, proč se Maďaři nerozejdou se Slováky stejně klidně,

jako se Slováci rozešli s Čechy při rozpadu ČSFR...

0 0
možnosti
PV

Pan Vajíčko

13. 5. 2010 17:00
Jste trochu mimo...

Jste trochu mimo... Pochopitelně je zákon o dvojím občanství v kontextu, ve kterém byl přijat, pouhou provokací vůči sousedním zemím se silnou maďarskou menšinou. Fascinuje mě, jak někteří občané svůj vlastní stát dehonestují při každé příležitosti aniž by vůbec uvažovali o tom, co svými skutky míní protistrana (v ČR problém s odsunutými Němci, v SR problém se zůstavšími Maďary)... Rv

0 0
možnosti
S

snaduzdost

13. 5. 2010 16:50
Konečne, Maďar bude Maďarom aj v Maďarsku...

To jako, až se tam vystěhuje, když se tam  mají tak dobře, že jo! Jen ať se tam vystěhuje, tam bude mít holou prd.l a suchý brambory a na Slovensku bude klid, když tam nikdo  nebude propagovat velké maďarsko. S tou jednou velkou zemí jsme si to už jednou zažili a celý svět si už 65 let připomíná, že to skončilo. Stálo to ale desítky milióny lidských životů! Tak uvidíme, kam to povede s těmi dvojnásobnými Maďary. 

0 0
možnosti
JB

geo

13. 5. 2010 16:18
Slovak v Argentine

urcite nebude bojovat za pripojeni casti argentinskeho uzemi k Madarsku. Minimalne by byl smesny. Naproti tomu neni zadnym tajemstvim, ze vetsina madaru slovaky nepovazuje za narod a uzemi dnesniho slovenska povazuje za cast Madarska. Coz neni zrovna zdvorily postoj ke svym sousedum a nelze cekat vstricnou odpoved.

0 0
možnosti
  • Počet článků 384
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 902x
Obyčajný človek žijúci s obyčajnými ľuďmi okolo , ale mnohokrát so zaujímavými životnými príbehmi, ktoré má zaujímajú, o ktorých aj píšem a chcem písať.

Seznam rubrik