Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

BoboHml

6. 2. 2010 16:08
.

R^

0 0
možnosti
JT

killy

6. 2. 2010 16:03
Řešení přece neexistuje přes 500 let.

.. a tady by se to chtělo udělat za jednu generaci ! 

Nesmysl.

Skončí to tím, až se majorita vzepře fyzicky hmatatelně.......

První na řadě bude Kocáb.....:-P

0 0
možnosti
S

sucharda

5. 2. 2010 21:16
Není možno přímo...

..začít vzděláním,ale tím,že se udělá tvrdý pořádek v rodinách.Dávky pouze za veřejnou práci(možný i spinning na výrobu el,energie,kdo mi pošle ekonomické zhodnocení na : kozojet@seznam.cz),pouze poukázky na jídlo,energie ,nájmy a děti,přídavky max.3 děti v celé ČR pro všechny,zákaz chlastu a heren,týdenní vyplácení,docházka dětí do školy s obědem a plnění povinností.jinask krácení dáívek,a také středoevropské sjednocení tohoto problému a do budoucna katastofy.

Kocába vycpat a dát do muzea....

0 0
možnosti
JT

killy

6. 2. 2010 16:05
Hmmm..... Ale pracovní tábory dnes nejsou in !

0 0
možnosti
DT

Dimitar Toškov

5. 2. 2010 9:33
Jak problém vyřešit

Tak krompašským Veškrňatům vysvětlete, že v Česku obdrží rodina se čtyřmi dětmi na sociálních dávkách více než dvacet tisíc korun čistého měsíčně. A pokud budou dostatečně hlasitě křičet, což by pro ně neměl být problém, brzy dostanou k dispozici městský byt.:-)

0 0
možnosti
J

jozefvarga

5. 2. 2010 9:25
Netvrdím, že sa nič ohľadom Cigáňov

na Slovensku nerobí, určite viac ako v minulosti, ale sú to stále iba malinkaté krôčiky vpred....  bezpodmienečne sa musí zmeniť legislatíva aj v zníženi veku trestnoprávnej zodpovednosti, ako aj zodpovednosti rodičov,  ale  najmä vzdelanie, vzdelanie, vzdelanie, ktorým sa najviac dá vstúpiť do myslenia Cigáňov,  ak sa nezmení vzdelanostná úroveň, nezmení sa ani myslenie, a tým ani prístup k životu . Ak bude vzdelanie, bude aj kvalifikácia, iné mylsenie a tým pádom aj práca....

0 0
možnosti
J

jjezekj

5. 2. 2010 8:54
Společnost a (ne)kompetentní osoby

tak dlouho budou strkat hlavu do písku a nebo dokonce přikládat pod kotel (Kocáb a spol.) až to bouchne a lidi vezmou spravedlnost do svých rukou, když jim jí stát nezajistí. A ti samí pitomci se pak budou strašně divit kde se v "lidech vzala ta nenávist a zloba".

0 0
možnosti
F

Fumu

5. 2. 2010 9:21
Re: Společnost a (ne)kompetentní osoby

R^

0 0
možnosti
TJ

vioš

5. 2. 2010 8:47
pište dál

Je zcela správné na takové problémy upozorňovat, páč zamlčováním se to nevyřeší. R^ Bohužel, toto asi řešení nemá. Aspoň zde to nikdo nedokázal. Jakýkoli pokus o rázné řešení  asociálů vždy skončí na nedostatku peněz, vůle či vytvoření nového problému o kousek dál.  

0 0
možnosti
  • Počet článků 384
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 902x
Obyčajný človek žijúci s obyčajnými ľuďmi okolo , ale mnohokrát so zaujímavými životnými príbehmi, ktoré má zaujímajú, o ktorých aj píšem a chcem písať.

Seznam rubrik