Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RM

Astern

25. 10. 2010 16:06
Na Slovensku

sa každý zodpovedný bojí zbúrať nelegálne cigánske stavby, lebo vie, že cigání sa im pomstia alebo sa niekde vlúpu alebo budú robiť bordel. Volia menšie zlo a pozitívne diskriminujú vačšinu.

Vzhľadom na to, že mám hypotéku a cigání na Luníku 9 dostali teraz nový barák potom čo starý zničili, tak mám objektívny dovod byť nahnevaný.

Vitkovickí podpaľači dostali trest aj za poškodzovanie cudzej veci. Nikto nepotrestá cigánov, že rozbili barák, ktorí obývali. Oni nič nepriznajú a nikto im nič nedokáže. Pritom každý vie, aká je pravda.

0 0
možnosti
VTK

Více takových Kožených

24. 10. 2010 12:12
A co bys navrhoval?

Nahnat je do řeky a domy srovnat buldozerem? Že si to přeješ viď. Pořádně je potrestat za to, že jsou jiní.

0 0
možnosti
A

Amoniak

24. 10. 2010 12:27
Re: A co bys navrhoval?

A co jiného na černé stavby než buldozer? A předtím ještě exekutora protože za ten buldozer taky musí někdo zaplatit. 

Ať si jdou hezky nejdřív koupit stavební parcely ... atd.

0 0
možnosti
C

certik_bertik

24. 10. 2010 11:51
a

co navrhujete?

0 0
možnosti
IB

isabell

24. 10. 2010 11:37
...

V něčem máte velikou pravdu, jednak v tom, že policie a další úřady jsou k cikánům neuvěřitelně benevolentní a druhak v tom, že toho cikáni, taktéž až neuvěřitelně, využívají.

Dokud u nás nebude fungovat stejný metr na všechny a ve všem a dokud nám budou politici a multikulti pomatenci vnucovat, že cikán je něco více a žádat po nich dodržování zákonů je rasizmus, pak se z toho hnoje, co tu za poslední roky kolem cikánské minority vznikl, nikdy nevyhrabeme :-/

0 0
možnosti
OS

Naivní volič

24. 10. 2010 11:02
Stavebí úřady...

... jsou semeništěm korupce a příkladem nefungování státní správy. Nejen Cikánům, ale i jiným privilegovaným občanům se měří zcela jiným metrem a uplatňují se jakési "soukromé" zákony. Jedněm není zaboha dovoleno zřídit si střešní okno, druzí staví obrovské stavby bez povolení a někdy dokonce v chráněném území. A nikdo s nimi nehne. Zkuste si postavit garáž bez povolení a uvidíte, jak se na vás "stát" vrhne ! A tak můžete pokračovat od jednoho k druhému, na jakoukoliv oblast života společnosti (justice, zdravotnictví, zemědělství, školství, památky, doprava ... atd.atd.) a všude nacházíte jen svinčík a bordel. A to je jen pověstný vrcholek ledovce. A propaganda jen neustále poukazuje na to, že nemáme být proč nespokojení, vždyť přece máme na co si vzpomeneme, do zblbnutí se opakují argumenty o svobodě slova, cestování, voleb, podnikání, plných obchodů a zkresleně a tendenčně se připomíná doba totality, plná fízlů a estébáků, dementních komoušů a bídy v tom komunistickém "koncentráku" .

0 0
možnosti
M

MORHHO

24. 10. 2010 10:50
Postupně budou zdemolovány celé čtvrti, města....

Jak  přibývá cigánů, tak  budou potom zdemolovány celé  oblasti a nebude už  dost pracovníků a  peněz na neustálé opravy a udržování....  Budou to pásma  vlády asociální lůzy, bez pošty, katastrů a dalších  "zbytečností", odtud bude chátra pořádat nájezdy do   civilizovaných oblastí.   Důsledky  "sociálního státu", "multikulturalismu" a "politické korektnosti" na sebe  tak dlouho nenechají čekat....[>-]

0 0
možnosti
  • Počet článků 384
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 902x
Obyčajný človek žijúci s obyčajnými ľuďmi okolo , ale mnohokrát so zaujímavými životnými príbehmi, ktoré má zaujímajú, o ktorých aj píšem a chcem písať.

Seznam rubrik