Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Pěkný článek, dík za něj. R^Ovšem ty poslední věty... Je to šílené, ale mám naprosto stejnou zkušenost. (Dokonce už fandím Rusům v hokeji.)

Že ještě přijde tahle cenzura, to mě nenapadlo ani v nejdivočejších snech. Ale zase ruku na srdce, náznaky jsou tu už několik let.

7 0
možnosti
JR

J40a16n 14R22á54ž

13. 4. 2014 21:41

Jen hlupák si ještě dnes může myslet, že "Majdan" je něco jiného než další zpackaná akce CIA. Stejně jako aktivity CIA v Iráku a Afghánistánu, jejichž výslednicí byly vojenské invaze, obrovsky posílily islamisty nejenom v těchto zemích tak, že se stali opravdovou hrozbou svobodného světa, tak nedomyšlená akce  "Majdan" obrovsky vnitropoliticky posílila Putina (dnes vážnou opozici doma díky Majdanu prakticky nemá) a pomohl mu velmi průchodně získat Krym a tím strategicky ovládnout Černomoří. Opravdu nevím,co si mám po Iráku,Egyptu, Sýrii a teď Ukrajině o CIA myslet.

A vzhledem k tomu,že naši novináři hlupáci nejsou,alespoň v to doufám, je jasné, že jsou součástí hry tajných služeb.

U Schwarzenberga je všem jasné jakou hru dlouhodobě hraje,ale jakou hru a v v čích zájmu hraje Zaorálek,  mi jasné není.

7 3
možnosti
LN

..ještě vám tam chybí zlí imperialisti...a váleční štváči z wallstreetu....

1 4
možnosti
Foto

Pod jiným článkem mi byl jedním diskutérem dopročen článek, kde kyjyevský min. vnitra tvrdí to, co reportér, že se jedná o ruské AK100. To by muselo být hodně hloupé komando, aby na sebe upozornilo zbraní, která se v regionu nevyskytuje, nehledě na to, jak by to bylo při delší střelbě se střelivem, když do klasických AK se v U-a váli toho střeliva hromady? Ale do AK100?

1 1
možnosti
Foto

Vrchol propagandy dnes byla věta reportéra v ČT1 dnes, kdy řekl, že povstalci mají ruské zbraně. Kdo z Vás vidí rozdíl mezi ruským a ukrajinským, Kališnikovem?

5 2
možnosti
Foto

I88v39a97n 44M84a95r15e62k

13. 4. 2014 19:48

Nejvíc nám "škodí" to jak nám "valí klíny do hlavy"  ! ! ! 8-o EU [>-] ?? ?

1 0
možnosti
TT

Máte pravdu, všeho moc škodí - i proruské propagandy, ke které jsete se zcela vědomě a dobrovolně přidal.

Rozdíl mezi Evropou/USA a Ruskem je zhruba tento:

1) EU/ se k podpoře západoevropsky orientovaných sil hlásí, kdežto Rusko tvrdí my nic, my muzikanti.

2) O proruské či protiruské propagandě zde můžete debatovat i si o ní přečíst v médiích, sledovat v TV atd. (máte informace potřebné k tomu, aby si soudný běžně vzdělaný člověk s normálním přístupem k informacím mohl udělat rozumný názor), to v Rusku opravdu možné není.

5 5
možnosti
Foto

Ano, bohužel jsme s Ruskem dle našich mediálních žoldáků ("novinářů" typu Luboše Palaty a spol.") s Ruskem ve válce.

Já jsem ohledně NATO procitl v r. 1999, kdy jsme hrnuli zakázané "demokratické kazetové" bomby na civilní  Srbsko, o kterém rozhodla naše národní hrdinka M. Albright, která si díky svým bombám jež zabíjely srbské civilisty, přišla na nemalé peníze.

Kam se na ní hrabou Rittig s Janouškem?

8 1
možnosti
Foto

I84v87a32n 71M18a11r54e52k

13. 4. 2014 19:10

Jednoduché řešení ? ! Všichni prorusky a proukrajinsky orientovaní "internacionalsté" odjezd do pro ně příslušné  destinace bez možnosti návratu a dejte už slušným lidem pokoj a do ničeho je NEZATAHUJTE ! ! !  Rv Rv Rv

6 3
možnosti

Buďme spravedliví:

Viete si predstaviť, že by Václav Havel v 80.rokoch bojoval proti komunistom tým, že by verejne masturboval v Bílé Labuti a ešte si to natáčal na video? A prezentoval by to ako boj proti komunistickému režimu?

Takto nějak podobně bojoval proti režimu jeho kolega Ludvík Vaculík

1 0
možnosti
Foto

máte pravdu, povstalci na Majdanu byli divočejší a média byla na jejich straně. Když rebelují Rusové na východě Ukrajiny, tak jsou všechna média proti nim.

9 3
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1006x
Milujem netradičné pohľady na tradičné veci. Oveľa radšej ako mainstream mám cestu proti prúdu. Hoci bývam na Slovensku, dianie v Čechách sledujem veľmi intenzívne - a to už od rozpadu federácie. Mám ukončenú VŠ ekonomického smeru a podnikám.

Seznam rubrik