Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

J78a92n 54F24r34o68l97í47k

2. 4. 2013 13:59

Vadná je už základní premisa. Posunutím hodinových ručiček se totiž nezíská žádný denní čas navíc. Slunce vychází i zapadá bez ohledu na to jak si zrovna hodiny nastavíte. Pokud chci využít tohoto, člověkem neovlivnitelného faktoru stačí vstát o hodinu dříve a nemusím kvůli tomu přetáčet hodiny a měnit jízdní řády. Dnes, když se významně uplatňuje pružná pracovní doba je na každém jestli vstává co by skřivánek nebo sova.

2 0
možnosti

A na těch 270 dní s letním časem jstě přišel jak? 8-o

1 1
možnosti
JK

Priznávam chybu a nebudem sa vyhovárať na to, že číslice sú na mobile inak usporiadané ako na klávesnici :-).

1 0
možnosti
FD,I

Mluvíte, či píšete mi z duše. Prostě kdo v tom hledá nějaký problém, tak si ho najde.

Zajímavé, že dnes, kdy lidé v plném jezdí na dovolené do míst s posunem času, tak jim ty změny času (a častější než po 7 či 5 měsících) při překonávání časových pásem nevadí a nestěžují si. A nejen při dovolených.

KarmaR^

3 2
možnosti
KV

Celé ráno pátrám, kde bych si mohl na ty pitomé změny ČASU pěkně od plic (klávesnice) zanadávat... Takže díky za příležitost:  Zde si prosím představte 1 000 000 sprostých slov, které mi přišly na mysl dnes ráno, kdy jsem se nemohl vyhrabat z postele a pak mi stejně všechno padalo z ruky, i ten kávovar se vypnul dřív, než jsem stačil udělat si kafe... Kašlu na to, jdu do práce bez snídaně, hladový a naštvaný, nejspíš s ponožkami a trenýrkami naruby (a co já vím čím ještě)... ;-€ ... a stejně si na mě budou muset počkat... R^ ... já se kvůli změně času nepo...

2 2
možnosti
EJ

Mně je to jedno jaký je čas. Já mám svůj biorytmus tak rozházený, že ani úprava času tomu nepomůže. Myslím, že mluvím téměř za všechny,. co mají střídavé směny. Ale chci se spíše věnovat dětem. Žádná úprava času jejich zálibám nepomůže. Bydlím na okraji městečka. Moji kluci byly stále někde venku, budovali si bunkry, lítali po všech polích. Nyní je venku pusto prázdno. Ani vybudované hřiště pro" skejťáky", je nevytáhne ven. Buď je zima nebo horko, prší, je zamračeno apod .Cyklostezka a silnice pro kolečkové bruslaře rovněž zeje prázdnotou. Rovněž dětské hřiště s prolézačkami není tak využívané, jak by si asi zasloužilo. Ráda bych tedy věděla jakou silou a mocí, motivací:-/ chcete děti a jejich rodiče (pokud jsou děti malé) vytáhnout ven. Prodloužení světla to asi není.

1 0
možnosti
PN

P23e23t40r 60N57ě17m82e71c

2. 4. 2013 7:25

A coz takhle vstavat o hodinu driv a neposouvat cas?

2 1
možnosti
JK

V tom Vám nikdo nebrání. ;-)  Jen holt se budou v práci divit, co tam tak brzy děláte. ;-)

1 1
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1006x
Milujem netradičné pohľady na tradičné veci. Oveľa radšej ako mainstream mám cestu proti prúdu. Hoci bývam na Slovensku, dianie v Čechách sledujem veľmi intenzívne - a to už od rozpadu federácie. Mám ukončenú VŠ ekonomického smeru a podnikám.

Seznam rubrik