Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

J60o30s94e40f 85N51o13v37a51k

30. 4. 2014 18:14

odstehuj se spolu s ostatnimi bolseviky do toho sveho milovaneho ruska a nas ostatni nechej zit bez nej, my rusko k nicemu nepotrebujeme.

0 0
možnosti
Foto

souhlasím s autoremR^ a dávám karmu

1 3
možnosti
ZH

Vztahy s ruskem nekazíme my, ale Rusko. To, že jsou velké evropské země zdrženlivější ma jen jednu naprosto jasnou příčinu, miliardové investice velkých firem a závislost na plynu. Takže vlastně 2 příčiny. Všichni viděli v Rusku velký bysnys a doufali, že staré pořádky se tam už nevrátí. Spletli se a teď nevědí, jak z toho rychle vycouvat s co nejmenšíma ztrátama. Ať už to s Ukrajinou dopadne jak chce, vztahy s Ruskem jdou do háje. A nemyslete si, že to Putin neočekával. Já si myslím, že mu to dokonce vyhovuje. Hospodářství jde totiž v Rusku do kopru a někde se musí najít viník, nějak musí vlastním lidem odůvodnit, proč se budou mít hůř a proto je mu fuk, jaké sankce na něj kdo uvalí, hlavně když sjednotí národ ve spravedlivém boji proti západu, který za všechno může.

5 1
možnosti
Foto

Souhlas. Měli jsme radost, že skončila studená válka a že se z nového Ruska stane partner, i NATO provádělo s Ruskem společná cvičení.

Ten, "jehož jméno nesmíme vyslovit", měl už ze začátku jiné plány - nalákat investory a (jak to teď vypadá) vybudované podniky "znárodnit".

Mocenské choutky jsou ale největší.

5 0
možnosti

Platí to, co už jsem jednou napsal. Každý rusofil by si měl ujasnit, kde končí jeho podpora ruské politice.

3 0
možnosti
JC

Nevěřte nikomu na světě širém, nemáte jednoho přítele tam,

starý boj za každým skrývá se mírem, soucit a přízeň jsou šalebný klam,

nevěřte radě, ni chvále ni haně, nevěříte pocelu, stisknutí dlaně,

nevěřte ničemu - všechno je mam.

Svatopluk Čech: Jitřní písně.

0 0
možnosti
JF

Vztahy koho? Slováků nebo Čechů, nebo nás všech? Mám v tom nějakej zmatek. A když už se tak důrazně otáčíte na jednotlivých národnostech, Brežněv nebyl národností Ukrajinec, pouze se tam narodil.   

 Brežněv , neboli ten, "který k nám poslal ty tanky", byl Čuvaš nebo také Čuvač, jak je ctěná libost. To je národnostní menšina ugrofinského původu , vzniklá směsicí volžských Bulharů a Tatarů. Možná jako by o vás někdo řekl, že jste "Horní maďar" :-)

3 1
možnosti
JR

J34a46r13a 98R46a26n82k

30. 4. 2014 3:34

Posledni vztah s Ruskem jsem mela v 5. tride, kdy nas donutili si s nekym psat, netrvalo to dlouho a i tento vztah zmizel....rok 68. zpretrhal i ty posledni, tenke jako pavouci sit a uz nikdy vice. To co ten sociopat predvadi, je hrozny zacatek 21. stoleti a doufam, ze slusni lide si to uvedomujiRv

8 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1006x
Milujem netradičné pohľady na tradičné veci. Oveľa radšej ako mainstream mám cestu proti prúdu. Hoci bývam na Slovensku, dianie v Čechách sledujem veľmi intenzívne - a to už od rozpadu federácie. Mám ukončenú VŠ ekonomického smeru a podnikám.

Seznam rubrik