Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Je jasné, že media většinou v tomto lžou. Je jasné, že v konfliktu se angažují Rusko, USA i EU. Co největší eskalace tohoto konfliktu je však nyní jednoznačně v zájmu USA. Proto ta rétorika, že NATO musí ukázat svaly. Žádná skutečná snaha západu o urovnání konfliktu. Bohužel.

0 0
možnosti
Foto

Docela logické. Ale !! Autor připouští možnost ,že Rusové separatistům nepomáhají. Tvrdí to Putin a oficiální místa , věří tomu mnozí proruští blogeři zde na iDnes.

Chybí tomu jen jedna maličkost. Jak mohou vydržet vzbouřenci po dobu skoro už půl roku bez dodávek zbraní , munice , informací a lidí ? Paradoxně se jejich bojová výkonnost prudce zvedla po proslulém "humanitárním" konvoji.

Věřit těmto skutečnostem vyžaduje buď fanatismus hraničící s hloupostí nebo naopak příslušnost k nějaké (snad a prý) placené klace.

1 0
možnosti
Foto

Tak např. tento ruský turista přišel na Ukrajině o život tím, že spadl z višně na bok.

http://www.ntv.ru/novosti/1207203/

0 0
možnosti
BT

celkem slušná logika ovšem založena na špatmé premise, ruští vojáci působíci v rámci separastických jednotek na Ukrajině nejsou diverzanti, ergo píšete o něčem co není

2 0
možnosti
MD

Velmi dobry, realny pohled na vec. Dobre pocteni, takze karma.

0 1
možnosti

Autor má pravdu, ale jen částečně.

Je nesmysl, aby Rusové posílali na Ukrajinu vojáky v ruských uniformách s ruským průkazem. Z tohoto pohledu považuji zprávy o tom, že Ukrajinci viděli ruské vojáky, za lež. A Ukrajinci od začátku konfliktu lžou víc, než Rusové.

Na druhou stranu nepochybuji o tom, že ruští vojáci na Ukrajině působí. Separatisté potřebují do tanků a k dělům kvalifikovanou obsluhu, která jim chybí. A tu jim podle mého názoru Rusové dodávají - bez uniforem a jiných identifikačních označení.

1 0
možnosti
Foto

Na to lze dost přesně odpovědět. Může se každý přesvědčit. I když ne všem se to může líbit;-O8-o;-)

Konečně ,,stopro“ důkazy. Blog - Jiří Jiroudek (blog.iDNES.cz)

1 0
možnosti
Foto

Na fotce s těmi čtyřmi francouzskými separatisty, měli podle všeho útočné pušky AK-103, ty ve výzbroji ukrajinská armáda nemá.

1 0
možnosti
RH

Nezbývá, než vysvětlit, kdo ve velkém zabíjí Ruské vojáky, a proč Putinovi vadí, když se po jejich osudu ptají rodiny.. :-/

2 1
možnosti
Foto

A také, jak se mohli ruští výsadkáři ztratit přibližně 20 km v nitru Ukrajiny.

0 1
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1006x
Milujem netradičné pohľady na tradičné veci. Oveľa radšej ako mainstream mám cestu proti prúdu. Hoci bývam na Slovensku, dianie v Čechách sledujem veľmi intenzívne - a to už od rozpadu federácie. Mám ukončenú VŠ ekonomického smeru a podnikám.

Seznam rubrik