Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

laduk

18. 8. 2012 15:38
hm..

A teď si představ, že vtrhne pár holých lebek do synagogy aby si zazpívali. Snad by to nikoho nepohoršovalo ..

0 0
možnosti
LS

Lesní sběř

18. 8. 2012 9:50
Mně nepřipadá absurdní to...

...že je zavřeli (dělat bez dovolení výtržnosti v kostele by neměli ani nevěřící), ale spíše zločin, ze kterého je obvinili. Náboženská nenávist. TO je absurdní - že je zákonem zakázáno nenásilně nenávidět, zakázáno projevit myšlenku. A to prosím není zdaleka specialita Ruska, podobné paragrafy máme i u nás a mohou nás podle nich zavřít stejně snadno a rychle.

-

Nevím jak kdo, ale já nenávist potřebuju. Má nenávist mě definuje zrovna tak, jako mě definuje má láska a má úcta. Chci a potřebuju nesnášet nenažrané katolické frátery a jejich povýšenecké řeči... chci a potřebuju nesnášet ty Afričany, kteří nás sem raději přijíždějí vyžírat, než aby si udělali pořádek doma... chci a potřebuju nesnášet ty "lidi", co házejí odpadky z oken nebo nahlas pouštějí techno uprostřed noci... chci a potřebuju nesnášet ty muslimy, kteří si myslí, že si zaberou mou vlast a já že budu skákat podle vytí jejich muezínů. Všechny tyhle nenávisti jsou nedílnou součástí toho, kdo jsem. Bez nich to nejsem já.

0 0
možnosti
JM

jamijam

18. 8. 2012 11:16
Re: Mně nepřipadá absurdní to...

Ať je to jak chce, ale ty "děvenky" řádily podobně minimálně 4 roky (ten jejich pornoklip je prý z r. 2008). Takže 4 roky se jim vůbec nic nedělo. S jídlem roste chuť a teď narazily a sečetlo se to...

Asi neznají přísloví: Tak dloho se chodí se džbánem....atd. ;-D

0 0
možnosti