Sobotka rychle za Macronem, nechce přeci dopadnout jako Hollandovi socialisti

Sobotka předvádí jak se rychle zapomenout na politickou orientaci a jak se pouhá bezmezná věrnost Říši může stát volebním programem

Sobotka rychle blahopřál a podpořil Macrona, potvrdil tak, že dnes nejde o levici nebo pravici, ale že voliči si mohou vybrat mezi vlastí Francii resp. ČR nebo příslušností a věrností k Říši tedy Evropské unii.
Levicovým kandidátům nevěnoval ani slovo, hodnotil jen vztah kandidátů k EU a Hollanda resp. socialisty se 7% hlasů rychle hodil přes palubu. Melenchona a jeho 20% "rudých" hlasů neviděl pro jistotu vůbec.Musí nám být tedy všem jasné kam Sociální demokracie jako strana směřuje, do ideově nevyhraněného, ale o to víc eurohujerského středu, kde se bude tiše modlit a doufat v dvojciferný výsledek ve volbách.Ve skutečnosti si voliči, ale mohou vybrat mezi rychlou smrtí EU a smrtelných křečích a trápení se s EU. Dokonce i Macron odmítá dnešní podobu EU, chce posílit postavení Francie, prohlásil se patriotem a podporuje dvojrychlostní EU. Tedy EU těch co z partnerství profitují a prosperují a těch, kteří dřou a jsou ožebračováni a umožňují jim to. Taková EU se nemůže líbit ani EU snílkům a trpí takovým zvyšujícím se pnutím, že dřív nebo později se musí samovolně rozpadnout.Evropská unie je jasným poraženým prezidentských voleb ve Francii, nikdo se ani neodvážil sečíst hlasy 8 z 11 prezidentských kandidátů, kteří se vymezili proti dnešní EU.

Autor: Žarko Jovanovič | pondělí 24.4.2017 22:18 | karma článku: 37,02 | přečteno: 1395x