Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Soša Bar

10. 8. 2009 13:20
termin rozhovoru

Přeji pěkný den MJ,

ráda bych se zeptala, kdy rozhovor s panem Horáčkem vznikl? V poslední odpovědi zmiňuje MH plánovanou desku Tak to chodí. No a tahle deska už je dávno na světě (už je to několik let) a tak si říkám, jestli není rozhovor staršího data. Nebo se pletu? Díky moc za odpověď a díky za skvělý rozhovor:)

0 0
možnosti
MJ

Michal Josephy

10. 8. 2009 16:12
Re: termin rozhovoru

Ano, mate pravdu. Ale nezaprene. Puvodne byl proklik na http://www.josephy.cz, kde ta douska byla. Nicmene v teto podobne nikdy rozhovor nevysel, do puvodniho media byl vyrazne kracen. Takto byl v plne verzi autorizovan - a protoze jsem si myslel, ze i po case stale toho dost rika, pouzil jsem ho "znovu", resp. poprve.

0 0
možnosti
MU

MIR80

31. 7. 2009 7:26
MH

Michala Horacka mam rad. Co mu kdo vycitate, ze vytvoril sazkovou kancelar. Proc nadavate jemu, ze tam lide utratili penize ? Nikdo je nenutil. Stejne jako nadavat vyrobcum alkoholu, vyrobcum cigaret ...

Me se libi, ze i kdyz je bohaty, rekl bych velmi bohaty, tak neustale je takovy "normalni", nezpychl, nestal se z nej pupkaty snob s vyholenou palici. Libi se mi, ze ac by to vubec nemel zapotrebi, tak dal dela hudbu, ktera ma dusi a hezky se posloucha... Nezavidte mu, ze neco dokazal vytvorit.

A pane josefe.cyrany. nemusite byt nic. jsou lide, kteri nevydelali treba ani takove penize jako vy a dokazou se take radovat ze zivota. nepodivaji se nikdy na druhou stranu zemekoule. Ziji s tim jako s faktem a maji radost i z louky za domem. Nudu zahani dle svych moznosti.

0 0
možnosti
J

Josef.cyrany

29. 7. 2009 11:02
Děkuji.

Ano pochopil jsem. Jsem nic. Nepochopil jsem  život. Žiju nudně.  Neumím vydělat takové prachy jako pan Horáček. Proč tu vlastně jsem . Je se raduji , že jsem se  pravdu dozvěděl od nikoho menšího než je pan Horáček.  

0 0
možnosti

mirek-storch

28. 7. 2009 2:44
Pane autore studujete stejný obor jako Michal Horáček?

0 0
možnosti
MJ

Michal Josephy

28. 7. 2009 10:36
Re: Pane autore studujete stejný obor jako Michal Horáček?

 Ano, ja doufam; zatim jsem vyhazov neobdrzel.

0 0
možnosti

mirek-storch

28. 7. 2009 2:42
Líbilo se mi, že prodal sázkovou kancelář a je doktorandem

0 0
možnosti
H

Haidy

29. 7. 2009 18:51
Re: Líbilo se mi, že prodal sázkovou kancelář a je doktorandem

Ještě, že v tomhle pořadí, co? Hned  mě z toho míň bolí hlava. Někdo v ní má mozek, já stále ještě iluze o takových nesmyslech, jako je charakter a svědomí. Jak já se kaju!

Ale učím se. Jen mi nejde praxe.:-(

0 0
možnosti
AP

shrink

27. 7. 2009 21:32
Hm, Michale,

teď nevím, jestli si to namlouvám, ale zdá se mi, že když jsem před pár dny přemýšlela o M. Horáčkovi (tipuji, že prvotní impulz byl, že jsem si tak říkala "kdo ví, jestli by se mu líbila některá má básnička" :) ), tak mě napadlo, že bych si o něm docela ráda pokecala s Tebou. Tak máme další téma na to "někdy ve Varech" :) Měj se letně! Báthoryová :-)

0 0
možnosti
MJ

Michal Josephy

28. 7. 2009 10:35
Re: Hm, Michale,

  Báthoryová měla "k srdci" poměrně blízko,  její veršo tepy jistě nebyly bezkrevné, ale zbytek nemůžu soudit. Stejně jako předstírat, že znám více M.H. Ale jako téma se přijímá, nějak to "někdy ve Varech" přemostím.

0 0
možnosti
H

Haidy

27. 7. 2009 15:52
M.H.

Michal Horáček. Známý a oblíbený textař, charismatická osobnost a úspěšný podnikatel. Velmi zajímavý filosof.  Škoda, že článek není tady na blogu otištěný celý. Stojí za to, dočíst ho až do konce a  udělat si  závěry sám. Mne hodně překvapil.  Jak si M.H.  dovede s hazardem skloubit  svaté evangelium i politiku.  Ale vždyť, pane Horáčku,  Ježíš, jak je nám Biblí předkládáno, byl hráč. Velký hráč, který hrál o ten největší vklad, o svůj život. Ač věděl, co a za jakou cenu prohraje. Jeho hráčské vyznání mne děsí, ale i zajímá. Vaši hudbu andělských křídel slýchával údajně můj pradědeček. Že by měla ta andělská slyšení na svědomí i to, že prohrál celý majetek po předcích? ;-(

0 0
možnosti
P

papaya

27. 7. 2009 15:09
Aaach

Miluju Horáčka V ..Promiňte autore...:-)

0 0
možnosti