Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Michal Josephy

12. 10. 2008 8:09
jejdanánku

Jéminkote, tak to jsem vás asi spletl. A nebo jste se spletl sám. Víceméně je to evidentní.

0 0
možnosti
F

flavy

10. 10. 2008 10:34
Jako recese je to těžko uchopitelné.

Takže po přátelích zeleného údolí, kteří se rozhodli zachránit planetu tím, že navzdory přírodě zakonzervují současný teplotní stav planety na věky věků, si se svojí troškou do mlýna přišli i spřátelení „vědci“ z oblasti psychologie a psychiatrie.

Budeme globálně řešit duševní zdraví lidských obyvatel planety:))) a pro jistotu jej provážeme s globálním oteplováním planety, způsobeném činností lidských obyvatel planety:)))

To vypadá na ohromný business:), řešit globálně bizarní  psychózy etnika  Ashanti v Ghaně zvláště, když dotyčné etnikum nezná pojem psychóza.

Zdá se ale, že svět už nemá na takové hovadiny peníze a vzhledem k socialistickému přerozdělení peněz, kdy vlády garantují ztráty finančníků penězi daňových poplatníků, ještě dlouho mít nebude.

Nemyslím, že by dotyční řešitelé celoplanetárního blaha měli jít hned něco užitečného dělat, ale mohli by alespoň přestat škodit.

0 0
možnosti
MJ

Michal Josephy

10. 10. 2008 12:11
Re: Jako recese je to těžko uchopitelné.

O to snad vubec neslo, ne? A jmenovane priklady byly jen priklady: nic k "reseni". Na co to ma byt zamerene, je snad zretelne.

0 0
možnosti