Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KP

V jedné zemi žil šikovný chlap, který dokázal využít bezezbytku vše co mu nový režim nabízel. Když vše co chtěl dosáhl, obrátil svou pozornost do oblasti politiky. Kupodivu i zde byl úspěšný a jeho strana začala drtivě porážet ostatní. Co s tím ? Tak se začalo hledat. Nejdříve se našly korunové dluhopisy. To bohužel nestačilo.. Tak začal jakýsi Chovanec hledat s celým svým ministerstvem cosi jiného. Našlo se Čapí hnízdo a podalo se trestní oznámení. Najednou byl ten chlap trestně stíhán. Ani to nestačilo. On zase vyhrál volby a tak hledání pokračovalo. Ejhle našly se eurodotace. Připraven je způsob privatizace.

Bývalý starosta Ostrova nad Ohří se vylíhl z larvy a hlava mu to nebere. Mně nebere hlava toho starostu. Nechtěl bych žít v městě kde vládne larva.

4 3
možnosti
PB

Takže dotace se nekradou, pouze se ta krádež "najde". Úžasný svět plný jednorožců, duhy a koblihovníků...

3 1
možnosti
SN

:-).................Pane autore, musel jsem si to přečíst ještě jednou, abych se přesvědčil, že se mi to nezdá!' KDe jste žil od sameťáku do té doby než se dostal Babiš do politiky? Na Marsu ?

V 89. jsme byli bez dluhů, ještě pohledávky v zahraničí! KDo tu udělal 1,6 bil. dluhů, Babiš? Vzpamatujte se|! Víte proč ten řev a demonstrace s jakýmsi rezavým brebtou, který čte svůj projev z papíru? Korýtka jsou prázdná a zatím marná naděje, že by se znovu plnila! RvRvRv

2 3
možnosti
Foto

No, pokud panu Babišovi ten projev nepřipraví, tak jsou z toho motýlek.

Takže nechte na hlavě.

Jó, abych nezapomněl, čus bus a na shledanou na Vlachovce

2 1
možnosti
Foto

;-) Autor má ,,dobře" našlápnuto. I ,,v duchu sametu".Třeba se vypracuje až do vrchol. sekretariátu své partaje, která poněkud odchází ,,na úbytě". P.S.: je v místní samosprávě u Vás(v Ostrově) koalice, a pokud ano, s kým?;-)

1 0
možnosti

Jen technická. AB nebyl estébák, tedy člen této organizace, ale je evidován jako její spolupracovník. Btw je otázné, zda rozvědka, která Babiše evidovala, byla součástí StB, či složka Ministerstva vnitra jako je dodnes.

4 1
možnosti
MR

Tohle se mělo řešit maximálně 10 let po roce 89. Bohužel se to neudělalo a dnes je to vlastně jen munice na nepohodlné lidi. Zde se prostě pláče už na špatném hrobě, neboť pokud by se vůči tomu společnost důrazně vymezila hned po roce 89, tak to dnes vlastně neřešíme a nevytahujeme .. Tedy máme i na tom svůj podíl ...

3 0
možnosti
Foto

Co to bylo za estébáckého udavače, když není žádná oběť? Nebo vy o nějaké víte? Pokud ano, tak s tím sdělením spěchejte za Kalouskem a spol. a za méně než 10 melounů tu oběť nepředstavujte. A Čapí hnízdo? Víte co je presumpce neviny? Chcete, aby každý politik při sebemenším podezření v dnešní době odstupoval. Tak bychom brzy byli bez nich. Stačilo by na to jedno MeToo a třeba i vymyšlené.

7 5
možnosti
MB

Štěpáne no. Doporučuji to Sportovní = "Fandi - zůstaň člověkem + Když ji miluješ, není co řešit. (Netykám, jde o slogany), že ANO ... :-)

4 0
možnosti
MB

Žijeme v nejlepší době - Je otázka, jakou daň za to platíme. Základní osa našich předků se zcela mění = Méně mluv a více pracuj! Základ současné vládní garitury jde na ruku - Nárokovosti, rozdávačnosti a k ochraně vlastních investic. Pravda, to bylo vždy - Nicméně nikdy, v této Sofistikované podobě! Vláda je menšinová - žije z vůle prapodivnosti = KSČm + SPD. O ČSSD nemá smysl mluvit, podobně o dalším hradním extremistovi. Tuto vládu, vzhledem k jejím výsledků považuji za Nejblbější, co se kdy zjevila! Rozbily se všechny reformy - málo co, se zakládá do budoucna. Tak se tredy raduji, že v době růstu, Státní deficit již není 51 miliard Kč, ale pouze 21 mld - k 30.06.2019. Kdo nevidí přes minimální horizont, tak se raduje, že ano ... :-)

1 1
možnosti
MR

Jádro zde je už ve volebním systému jež vytváří povolební paty a nutnost složit koaliční vládu a hlavně mít 101 poslanců ve sněmovně a tím pádem aby vláda měla mandát, její složení zde trvalo tuším 230 dnů. Navíc Babiš potřebuje čas aby nastrčená kauza čapáku se vyřešila a její strůjci neměli šanci jej potopit a připravit o vlastnictví. Z toho těží koaliční partneři ...

2 4
možnosti
MR

To je lidská vlastnost svět a své okolí si idealizovat a navíc vidět jen chyby druhých a vše vnímat prizmatem času jednoho či několika dní.

Babiš nastoupil po sametové době ?

Když se k tomu připočítá pohled, to že každá nová generace vyrůstá v určitém inkubátoru chráněna dnes před tvrdostí života a boje o vlastní existenci a žije v městském prostředí, má jen energii, ideály, pohledy ale nikoliv zkušenosti.

Navíc vnímáme jen svoji informační kotlinu ale jinde ve světě to je ještě horší ...

Další rovina je náš informační mediální trh a pozadí za ním.

Jinak řečeno čím hlouběji a do času a hodnot informací se na danou věc podíváme tím je to vlastně jinak a my si prostě na něco jen hrajeme, na co vlastně ani nemáme.

2 1
možnosti
PK

Snad bych jen podotknul, že prakticky na každého výraznějšího politika padlo nějaké to podezření.

Je však mrzuté, že Babiš od válu nepůjde ani kdyby trakař spadnul.

Z druhé strany však jsem si právě u ANO jistý, že ať tam bude kdokoli jako premiér, vždy na něm bude podezření, že je pouhou Babišovou loutkou.

Bylo by ovšem zajímavé sledovat, jak by se k výměně premiéra postavil "demoblok".

Očekával bych ale mnou napsanou argumentaci. Takže si výměnou asi zase tak moc nepomůžeme. Myslím tím samozřejmě směrem ke stabilizaci politické situace v ČR.

3 0
možnosti
MR

Je to jednoduché proč nemůže, na to přijde 6 leté dítě ...

2 0
možnosti
PK

kež by,,ale moc tomu nedávám naději..;-D

2 0
možnosti
Foto

V této zemi, kde se podávají trestní oznámení jako účelovka na likvidaci nepohodlných politiků, viz kauza Jourová, tak zkrátka nemůže platit standardní politická kultura.

3 1
možnosti
JK

Jasně a taky se to pořád stupňuje, do konce roku můžeme očekávat ostré přestřelky mezi politickými oponenty, v parlamentu už budují muniční sklad a cvičnou střelnici.;-D Ještě, že u nás nemá prezident "červené tlačítko" to by byla řachanda na závěr.;-D

1 3
možnosti