Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

silný kuřák

9. 10. 2010 7:25
Ještě

mi vysvětlete, jak konkrétně jsem si těch dvacet let užíval. Já si pamatuji jen utahování opasků, různé ekonomické balíčky a finanční úpravy směrem vzhůru. Nevím, jak mělo moje "užívání" vypadat za to, že nějaký generál si z mých peněz kupoval podvlíkačky anebo že marody hlídá čokl za 300 tisíc měsíčně. Dokud si lidé nechávají vnutit takové názory a např. Kalouskovi za tu složenku rovnou jednu nefláknou, do té doby nám bude ouvej.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

9. 10. 2010 12:40
Re: Ještě

Užíval jste si např. nižší daní, než jaká byla opravdu potřebná.  Jste-li rodičem, užíval jste si nepřiměřeně (státním příjmům) vysokým porodným, rodičovskou a přídavky. Pokud jste student, měli tyto výhody vaši rodiče. Pokud jste státním zaměstnance, užíval jste si vyššího patu, než jaký si mohl váš zaměstnavatel dovolit, pokud jste zaměstnancem soukromé firmy, měl jste (možná) nezdaněné benefity, ačkoliv měly být (jak se na příjem sluší) zdaněny.

To vše je, jak jste si užíval (a jak jste o tom netušil a netušíte).

Pokud se týká utahovaní opasků: za dob Klausových se o něm hovořilo, ale ve skutečnosti (bohužel) utahování nikdy nenastalo. Na to je Klaus příliš velký oportunista.

0 0
možnosti
E

escapada

9. 10. 2010 7:08
Já si pořád myslím

že ten dluh není můj i když MUSÍM splácet . Pokud schvalujete to Kalouskovo " mapování " , tak já ne . Já to považuji za drzost největšího řádu . Člověk který připravil republiku svými špatnými rozhodnutími o miliardy korun a na těchto se obohatil /a to nepíšu že kradl , lhal a podváděl / nemá právo někomu posílat složenky .

0 0
možnosti
VH

Stará kára

9. 10. 2010 12:43
Re: Já si pořád myslím

Můžete vyjmenovat alespoň tři špatná rozhodnutí, která stála miliardy?

Můžete vyjmenovat alespoň tři krádeže a tři podvody?

Pokud ne, jste zřejmě dokonalá lhářka (nebo jen blbě papouškujete?).

0 0
možnosti
JV

jafava

9. 10. 2010 6:29
Vy jste fakt členem ČSSD?

0 0
možnosti
SF

myschelle

9. 10. 2010 2:05
inu ale

pokud je  možnost zvolit si mezi špatnými a špatějšími, tak co máme jako dělat? kde ty zodpovědné, rozumné, moudře rozhodující, nezkorumpované brát? a neřikejte u nových, noví splynou se starými jen co se rozkoukaj :-/ 

0 0
možnosti

jarinka

8. 10. 2010 22:17
Něco mi tu nesedí.

Že si mohu jednou za čtyři roky vybrat zástupce? Nemohu, protože se mnou bude ty voly volit ještě spousta jiných volů a mnou vybraný zástupce NEBUDE vybraný. No nevykašlala bych se na to? ;-D

0 0
možnosti