Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MT

tymak

6. 2. 2012 0:38
reklama

Když ted pominu, že celý obsah (všechny 3 části) je veskrze nepříliš konkrétní utopistická představa, zaujalo mě proč byste rušili reklamu v televizi?

0 0
možnosti
MK

sisemen

6. 2. 2012 9:03
Re: reklama

protože je vlezlá, klamavá a o ničem nevypovídá. Jen o tom, že nám vnucuje neprodejný šunt. Dobré zboží se totiž chválí samo a není potřeba na něj dělat žádnou reklamu :-P

0 0
možnosti
VB

velky bratr

6. 2. 2012 0:06
Fond zdravi jako primejsi tunel?

Ted musi farmafirmy uplacet poslance, vladu i pojistovny. Ve vasem systemu jim bude stacit jediny organ s pravomoci. Takze netusim co je cilem. Vetsina vaseho navrhu jen kumuluje pravomoci a regulace, cimz je zdostupnuje tem, kteri je chteji ovlivnovat. cili lepsi a efektivnejsi verze osucasneho fasismu.

.

Ted mi jen reknete: proc?

0 0
možnosti
MK

sisemen

6. 2. 2012 9:09
Re: Fond zdravi jako primejsi tunel?

špatně jste to pochopil.

Tenhle systém - SES, je přece nastaven tak, že v něm korupce není absolutně možná (nejméně z 99,9% superdarebák si vždycky možnost najde).

Zatímco současný systém občana kontroluje prakticky ve všem a to od narození až do záhrobí (kromě pohybu financí), navrhovaný SES naproti tomu sice 100% kontroluje veškeré finanční transakce, ale v ostatních oblastech občanům ponechává naprostou volnost. Samozřejmě ve vymezených mantinelech, které jsou sice široké a nízké, ale absolutně nepřekročitelné. A to pro každého, bez vyjímky.

0 0
možnosti
MP

Martin V2

5. 2. 2012 21:18
Taková blbost

A jak si s tím vyhrajete;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 701x
Důchodce s kardiostimulátorem.
Chtěl bych, aby se naše děti a vnoučata nemuseli potýkat s bídou a nezaměstnanosti a trápit se tím, kde budou žít a s kým.

Seznam rubrik