Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak problem s tim, ze se povazuji za neco vice maji obecne vsechny velmoci. Coz je vseobecne znamo. Typicky USA, Cina, Rusko a hlavne cast Islamskeho sveta, ktera ma krestenske psi za "podrazenou rasu". Genocide nakloneni jsou napr. Wagnerovci a Banderovci, pro ktere je vrazdeni a muceni v zajmu ideologie OK.

Co tam mate dal?

0 0
možnosti
Foto

Komunismus, fašismus a nacismus vyšli ze stejného. Nenáviděli se stejného důvodu jako křesťané protestané a judaisté. Všichni si mysleli, že jejich poznání boha a jeho cesta k němu je jediná správná.

1 0
možnosti
JL

Odstavec c. 4 je presnym obrazkem Putina. ? Rad se nadrazuje nad vsecky ostatni, zatim co povazuje ostatni za podradne. Rad prohlasuje, ze jejich zeme je umele vytvorena a nemaji pravo na existenci a pod.!"

Nic noveho, To same jsme slychali od sveho souseda v roku 1938.

4 0
možnosti
Foto

Vážně je Vám už tolik?

1 0
možnosti
ZZ

Co je tedy podstatou?

To co popisujete pod samotným názvem „nacionální socialismus“ přesně pasuje na počínání této vlády. Já bych to ale spíš nazval eurohujerským socialismem.

;-(;-(

2 8
možnosti
PJ

jako vždy nepochopil :)

1 0
možnosti
Foto

Naprostý souhlas! To, že se bolševikovi podařilo vydávat nacismus za něco pravicového, byl jejich největší propagandistický úspěch.

10 1
možnosti
PV

Hitlerovi se podarilo vytvorit takovy hybrid, ze si tam k argumentaci dnes muze najit kazdy neco. Jeho podpora byla jak od lidovych mas, tak od velkoprumyslniku. A komunisti to pro svou argumentaci meli jednoduchy, AH se po nemeckych komunistech, protoze se jich mocensky bal, dokud neovladl ty lidove masy.

0 0
možnosti