Vždy vyžaduji účtenku s EET (odpověď diskutujícím čtenářům)

Děkuji všem za přečtení, reakci a případnou karmu předchozího blogu. První místo v názorovém střetu,  souhlasným stanoviskem čtenářů, získal pan Pavel Machaček. Gratuluji.

Odpověď na otázky čtenářů, jaký mám názor, odpovím jednoduše. Mým názorem je čin. Činím tak při vhodných příležitostech, v osobním, společenském, a rodinném živote. Hlasuji při volbách, štípám dříví, rozdávám dárky nebo pohlavky, dožaduji se již zmíněného účtu nebo se snažím ovlivnit dění v místě bydliště.

Číst reakce čtenářů pod blogem a bezprostředně reagovat je emočně i intelektuálně náročné, proto se uchyluji k této formě reakce. Jsem rád za všechny reakce, přečtení i souhlasné stanovisko vyjádřené karmou. Diskusní příspěvky mi jsou poučením, námětem k přemýšlením a možné sebereflexi. Děkuji všem.

Zdůrazňuji, že můj blog je svobodný prostor k vyjádření myšlenek a diskusi a nestane se, že bych jakýkoliv příspěvek smazal. Tím aktem bych si přestal vážit sám sebe a popřel svobodu slova. Tímto činem vyjadřuji názor na svobodu slova bez nutnosti teoretických úvah.

Svoji vlast a stát mám rád a jsem na něm i jeho lidech bytostně závislý.

Dobrý den

 

Autor: Josef Sedláček | pátek 14.12.2018 11:36 | karma článku: 16,71 | přečteno: 1031x