Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

to víte, Josefe. nás krásných a chytrých je málo...

1 0
možnosti
RK

Tak jsem slintajíce klikl na odkazy na ty lepé děvy v punčocháčích či se psem a ono nic. Jsem hluboce zklamán vyvolanými planými nadějemi.

0 0
možnosti
JP

Také mě překvapilo, že se odkliknutý odkaz vymlouvá na “příliš mnoho přesměrování”. Zkuste tedy https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/zeny-ze-strany-veci-verejne-to-poradne-rozjely-nafotily-sexy-kalendar.A100422_185418_domaci_kop

0 0
možnosti
ŠČ

Pominu vulgaritu projevu. Autor pominul Marii Terezii, Kateřinu Velikou, Margaret Thatcher, Goldu Mayer, Indiru Ghandi, Bhenazir Bhuto, královnu Alžbětu, ... a také miliony životů, které mají na svědomí v drtivé většině muži. V intencích projevu autora : copak, copak, ta tvoje ti zase nedala?

0 0
možnosti
MP

Každý správný frajer, fandí Goldě Mayer!

1 0
možnosti
GK

Jasne, ze to mela byt satira. Ale zeny podle me maji pro politiku horsi genovou vybavu a hodi se na jine prace.

1 0
možnosti
JP

Ono je vůbec otázka, co je to ta správná genová výbava pro politiku. Člověk by čekal, že morálka vnímaná jako vyšší princip, čestnost, pravdomluvnost, pevné zásady, rozhodnost, vynikající obecný rozhled a široké vzdělání, úcta k názorům druhých, sociální citlivost, pokora, charisma strhávající davy a schopnost srozumitelně formulovat jádra problémů na úrovni táborových řečníků, analytické i syntetické schopnosti... Zaplaťpámbů, tyhle vlastnosti všichni čeští politici mají. A navíc uhrančivý pohled, pevný zadek, břicho jako pekáč buchet, něžné ruce, co umí pohladit a jejich pevný stisk. A kdyby to mužům političky nekazili, bylo by na světě báječně.

3 0
možnosti
Foto

A je to tady. No teď ses vodkopal! Tam nás chcete mít. U plotny, u škopku s nádobím. Prát vám ty vaše vytahaný, zažloutlý spodky. Denně žehlit, denně zašívat, denně rodit, to by se vám líbilo.Poživační samci!!! :).

3 0
možnosti
JP

Podrobným výzkumem bylo “vodkopáno”, že v českých domácnostech nejsou už k mání žádné plotny, ale jen jakési varné desky, škopek na nádobí aby člověk hledal s lucernou v pravé poledne v té záplavě myček, místo krásně vytahaných plandavých spodků jen škrtící slipy a boxerky. A jak ukázal covid, ani s těmi žehličkami, šicími stroji nebo jehlami s nití to není vůbec růžové, o denním rození dětí už ani nemluvě. Tak poraďte, kam my, poživační samci, máme ty političky sakra posílat? :-)

3 0
možnosti
MP

Josefe, ty bys furt jenom nekoho odnekud vyhazoval! Drive duchodce ze skolnich jidelen a dnes zeny z politiky. A na satiru se nevymlouvej, ja dobre vim, jak to je, ja do tebe vidim jak do hubene kozy. No..., pekne ses nam vybarvil. Jsi barevnej jak blekota. Ja te pred par dny nominoval, tolik jsem ti veril a ty mi ted delas ostudu! ;-D

Ale jinak mi samozrejme mluvis z duse jako vzdycky a mam z tebe radost. Hlavne z toho, ze pises, i kdyz bys mnohem radeji natiral okapy nebo sekal travu. ;-DR^

2 0
možnosti
JP

Zklamat něčí důvěru je dnes tak snadné, Michale.:-) Odhalils mě! Mé celoživotní heslo “Ženu ani květinou dost neuhodíš” jsi ostřížím zrakem odhalil. A tak jsem se maskoval.

4 0
možnosti
RK

Tak já jsem asi ještě hloupější, než hloupej, protože tenhleten článek bych za satiru nemohl považovat ani po upozornění. A dokonce ani kdyby byl každý odstavec ohraničen zástupem smajlíků. Jeho struktura a koncipování prostě satirické není.

2 2
možnosti
JP

Struktura je jednoduchá, jeden z nástrojů satiry - hyperbola, v tomto případě dosažená nahromaděním určitého jevu na jednom místě (bez ladu a skladu, ale “vědecky”), nalezené (falešné) souvislosti, použité jako důkaz (rovněž falešný) a předkládaný závěr z toho vyvozený, jasně že logicky nepoužitelný, protože hrubě zkreslený s vylhanými premisami. Máte pravdu, asi to není satira, nikdo netepal šlendrián. Zbývá jen otázka, čemu se další diskutující zde zasmáli.

3 0
možnosti
PC

Výborně napsáno! R^

0 0
možnosti
LH

A nezapomínejte na naši madlenku olbrajtovou, ta se zařídila v Kosovu parádně, tož nezapomeňte!

1 0
možnosti
JP

Se zákeřnou imperialistickou mandelinkou olbrajtovou jsme bojovali naposledy v 50. letech. Měl jsem za to, že jsme zvítězili.?

0 0
možnosti
JR

J24a90n 55R49á25ž

6. 9. 2020 15:23

Karma!:-)

Jestli to, že máme třeba oproti severským státům méně žen v politice není tím, že mezi našimi ženami je (naštěstí) méně sebepřeceňujících se psychopatů, než je mezi muži. A když se nějaká mezi ženami taková najde, tak to stojí za to....což u mnohých našich političek dovedeme ocenit, že ano?

0 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3403x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik