Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Nejspíš nic nikoho nezastaví před jeho bláhovým přesvědčením. Přesto zůstávám idealistou, protože, co kdyby jeden. Literárně úchvatné. O humorném vyznění mám trochu pochybnosti, ale to je v mezích rozdílného životního přístupu. Ve vážných chvílích bývám melancholik, ale nikomu to nevnucuji. R^

1 0
možnosti
JP

Pane Hornere, po bláhových přesvědčeních přichází probuzení a vystřízlivění. Nikoli však rozhřešení. Nevím vůbec, čím jsem si (s vašimi názory, které jsou někdy na druhé straně mého vesmíru) zasloužil váš (jistě trochu váhavě) zdvižený palec. Ale pokud i vám pomáhám být alespoň chvíli idealistou a melancholikem, natož k úsměvu, i když pochybujícímu, pak jsem nežil nadarmo. :-)

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
JP

Ano, vzpomínám si, jak moje jediná babička, ostatním jsem už jen nosil květiny na hrob, sponzorovala mé pěvecké koncerty pro rodinný kruh jednou korunou nebo upečenou skvělou mramorovanou bábovkou. I já okrádal svou bábu:-)

0 0
možnosti
MM

Já tomuhle blogu nerozumím. Možná mi něco uniklo, FB nesleduju důsledně. Dělá to na mě dojem, že se tady zase někdo snaží před volbami zahnojit veřejnou debatu tentokrát tím, že bude rozněcovat mezigenerační konflikt. Že by "pomsta" za kritiku rouškovného?

1 0
možnosti
JP

Zahnojit veřejnou debatu, to je moje. I když vím, že to není správné, nemůžu si pomoct. Měl bych mlčet, souhlasím. Kdyby všichni mlčeli, žádné konflikty by se neroznítily. Ale oni nám ty lidi nemlčej, rozněcujou, podpalujou -a pak se divěj.

2 0
možnosti
Foto

Nos roušku, posílíš mír! ;-D

0 1
možnosti
JH

Ano, pane Dvořáku, film Ještě větší blbec nežli jsme doufali, jsem viděl. Netřeba ho připomínat....

1 0
možnosti
Foto

Já Vám sice blogera roku nedám, to víme oba;) ale chci, nebo prosím o seriozní odpoveď. :) nemám FB .nesleduju. a chci se dobrat pravdy...tohle je to, co tedy na sítích je? Nemířím tohle nijak jako osten na Vás. Jen chci být spravedlivá. A narovinu říkám, jsem naprosto vyřízená z hrocení na obou stranách a systému rozhození společnosti. Vím že jsem tu nepatřičně. Nechci prostě nic hrotit. Nikde. Ani v jednom táboře...ptotoze se bojím, kam to povede.

1 0
možnosti
JP

Paní Radko, na sítích toho je v tomto ohledu opravdu nemálo. Výzvy ke "guerillovým akcím", konkrétně třeba "rebelii bez roušek do nákupních center, městské hromadné dopravy", byly skutečně bezprostředním impulsem k napsání tohoto článku. Ovšem bez úsměvu, který se tam snažím vsunout až já, oni to zřejmě myslí opravdu natvrdo. Chuť "porvat se s ochrankou" či policií je tam cítit až nutkavá. Odkazy sem dávat opravdu nebudu, oni si to "zájemci" sami najdou, a vy stejně píšete, že nemáte facebook. Doufám, že jde o extrémní a dost osamocené názory, ale v co se "spořádané a pokojné" demonstrace mohou zvrhnout, vidíme dnes v USA již denně. Kam to povede, se tedy, myslím, obáváte správně. Celoživotně patřím spíše ke smírčím soudcům než hrotičům, mám ale intenzivní pocit, že nás v poslední době ubývá. I když mi Blogera roku samozřejmě nehodíte, a já také zvolil někoho jiného, jsem rád, že si kvůli tomu nebudeme rvát vlasy a škrábat oči.

3 0
možnosti
Foto

Ještě přidám jedno heslo :Poraž Větvu!:-)

(můj hlas máš a nejen můj, jak vidím níže v diskusi).

2 0
možnosti
JP

Ale no tak, Šárko. Děkuji samozřejmě tobě i všem dalším, co za mě ztratili hlas, byl jsem hodně překvapený, že humor a satira, co se je tady převážně snažím čtenářům vnucovat, mají ještě vůbec v téhle vyhrocené době nějaké příznivce. Ale cíl "porazit Větvu" nemám. A myslím, že ani on mě. Kdysi jsem se bavil se spisovatelem Ladislavem Fuksem, který se mi svěřil, že ke svatbě mu blahopřáli asi jako jedinému na světě papež i generální tajemník italské komunistické strany. Pro papeže byl člověkem, který si bere členku starobylého italského rodu a pro Enrico Berlinguera zase představitelem komunistického Československa. Tomu říkám umět si najít na každém "to pozitivní".:-)

2 0
možnosti
SR

Moc dobrý. 

1 0
možnosti
PK

Volil jsem správněR^:-)

1 0
možnosti
PL

P40e26t43r 17L95o60r72e22n63c

16. 9. 2020 10:29

To je na Blogera roku! :-)

6 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3404x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik