Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V září 2023 se registrace bateriových elektromobilů v EU zvýšily o 14,3 % a dosáhly 127.149 kusů, což představuje 14,8 % trhu. V Německu, které je největším trhem, došlo k výraznému poklesu o 28,6 %,

Autor článku lže, protože pokles byl pouze v Německu.

0 4
možnosti
JP

Podíl prodejů elektromobilů v EU dosahuje více než 12 %, v Česku je to prakticky pětkrát méně (2,5 %). A na celém vozovém parku v ČR mají e-auta podíl 0,27%. Je to nadějné, všude u nás prodeje mocně stoupají, lidé na auta do zásuvky stojí fronty. Jen prolhaný autor článku to nechce vidět. Ono to půjde i u nás, zadotovat, daně odpustit, benzín pořádně zdražit a uhlíkovou daň napařit a pofrčí to. Otázkou zůstává, nad čím tedy šéfové automobilek v EU elektromobility tak naříkají (odkazů je v článku hodně). Záhada.

A také - ukázaná platí. Už máte koupený elektromobil? Povídejte, přehánějte.

3 1
možnosti
Foto

No vidíte, jak jste kouzlem nechtěného že sebe udělal lháře v přímém přenosu.

Podíl elektromobilů v EU je 12 procent, ale vy tu vytrubujete, jak klesá jejich prodej v měsíci, kdy se jich prodalo 14,8 procenta.

Na korejské elektromobily se čeká 8 v EU měsíců. Na čínské Nio je v Německu pořadník. Německé elektromobily leží na skladě.

0 2
možnosti
JP

Měl byste rozlišovat mezi meziročním růstem, meziměsíčním růstem (poklesem), mezi Německem-průměrem a celou EU-průměrem, prodejem před covidem, za covidu, po covidu. Např. prodeje aut v posledním předcovidovém roce 2019. Tam EU stále není a někdo tvrdí, že možná už nikdy nebude. Tak to asi s těmi úžasnými prodeji vypadá.

0 0
možnosti
ZZ

Severské státy už začínají mít s provozem elektromobilů potíže.

1 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3405x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik