Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IH

Krásně napsané.... Nevím jak a kdy zmizí nadšení pomáhat... Ale všichni by si měli uvědomit a připravit se na to, že to bude bolet a že zchudneme... Jenže to není problém vzdoru Ukrajinců, to je problém toho, že je to válka, a ve válce se takové věci dějí. Zatím ještě nenakupujeme na lístky... Navzdory tomu, že zatím tu válku bojují pouze lidi na Ukrajině. Za nás....

0 0
možnosti
JS

Děkuji a R^

K princeznám se nečuchá. A když už si je někdo chce očuchat, tak ať na ně alespoň neplive, třebaže mu nevoní.

0 0
možnosti
JP

Tato humanitární katastrofa je a ještě bude prověrkou charakterů. Na druhou stranu, masky některých lidí dnes padají, ukazuje se, kdo je kdo. A to není zas tak úplně špatné, zažil jsem to v rádiu v r.1989 při revoluci. Někde jsem byl překvapen příjemně, u jiných ne.

1 0
možnosti
Foto

Na rozdíl od pana Macka je pan Hewlit člověk zklamaný životem, nic se mu nezdařilo a ještě navíc jej zlobí cestující. Celý svět se spikl proti němu. Pravděpodobně nemá žádnou rodinu a bydlí v nějaké ubytovně s 30 Ukrajinci. Jestli si některý přečetl jeho blogy, divím se, že je ještě živ a v celku. :-)R^

1 0
možnosti
JP

Neznám pana Hewlita, nesoudím nikdy personalizovaně. Já měl za sousedy Ukrajince, byli to chlapi fyzicky pracující, sousedka mě hned po přistěhování varovala, že dělají bordel. Zažil jsem jen jeden lehce živější hovor, jinak nic. Možná se spíš obávala jejich postav, byli to lamželeza.

0 0
možnosti
Foto

R^Hlavně za onen závěr, ač i za obsah:-)Politiku NAŠTĚSTÍ nedělají v reálu ani tramvajáci, či zubaři. Ač i tací se v ní ,,šmrncli". Prostě, klika kontroleru ani zubařská vrtačka realpolitiku nedělá;-)

0 0
možnosti
JP

Pan Macek politiku bohužel dělal a to dost vysoko. Mám pro něj daleko méně pochopení než pro pana Hewlita, který jen věští nesnáze a trochu sýčkuje.

4 0
možnosti

R^ R^Souhlas. Nezbývá než konstatovat, že označení "dobytek" které Jiří Jílek použil na adresu Miroslava Macka, je hodně mírné.

4 1
možnosti
JP

Zajímala by mě motivace pana Macka, ale tu se asi nikdy nedozvíme.

1 0
možnosti
EK

Napsal jste to krásně. Děkuji.R^

2 0
možnosti
JP

I já děkuji za přečtení.

0 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik