Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Teď už se zdráhám hádat/uvažovat, z které strany zdi psychiatrického ústavu jsou ti postižení.

Ale napadlo mě, jak prozíraví byli výrobce whisky Black&White. Jsou stále in:-))

Josefe, díky. Zachraňuješ tu situaci svými blogy...o něčem jiném než...

5 0
možnosti
JP

A to je ten POSTTRUTH, Marie. Fenomén pravdy, kdy vše je relativní, individuální, tekuté, proměnlivé. Nikdy nevíš, kam měňavka vystrčí svou panožku, kudy se vydá a za co se prohlásí. A co vymrští do nebe a co zašlape do země. Pravda jako blikající videoklip, oslňující, zatemňující, povlovná i strmá, nestálá jak draslík na vzduchu. Trámy střech vědění a poznání, ty dřívější jistoty lidských obydlí rozumu, pod ní povolují a hroutí se samy do sebe. Samozřejmě to mimo jiné znamená, že zdi, oddělující choré od zdravých, plují kolem nás- a kdo je vně a kdo uvnitř, je kolo štěstí, roztáčené podivnými existencemi mimo naši vůli. Když téhle nové víře podlehneme, samozřejmě. Oázy zdravého rozumu vysychají, avšak stále existují.

0 0
možnosti
TG

R^R^R^Díky! Skvělý!

1 0
možnosti
JP

Děkuji za palce nahoru.

0 0
možnosti
Foto

Takový blázinec vidím všude kolem. R^

1 0
možnosti
JP

Blázen chodí okolo, nedívej se na něho. Kdo se na něj koukne, toho blázen bouchne- pěstí do obličeje.

1 0
možnosti
Foto

Doktor se pozná tak, že má klíče.;-D

3 0
možnosti
JP

V případě tohoto poněkud naruby obráceného rasismu mám občas pocit, že se pacienti už zmocnili i klíčů, Klárko.:-)

7 0
možnosti
MP

Teda Chosé, Glenn "manko" je takovy kamara do deste a ty si z nej tak utahujes! Ale co, humor je ted obzvlast potreba, kdyz nam radi ty nebezpecne mutace. Z osobni zkusenosti vim, ze mutace je pekny previt. Dost casto se mi lide smali, kdyz jsem mutoval, a to me tezce poznamenalo na cely zivot. Od puberty to uz pak slo se mnou jenom z kopce a nekdy jsem i7 zraly na Chrchlouska. Peknou nedeli ;-DR^

1 0
možnosti
JP

Moc rád tě tu vidím, Michale, a zdravím. Zralí na Chrchlouška jsem občas všichni, zvlášť v dnešní době. Mutace a dotace škodí volnému trhu, to ví každej. :-)

1 0
možnosti
PL

P70e66t21r 27L33o47r11e41n25c

28. 3. 2021 10:47

Zejména - ty jména! :-)R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3404x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik