Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

Chi. Článek doporučuji jako výborný procvičovač břišních svalů. A navíc zdarma!

0 0
možnosti
HP

H49o94r37s93k32ý 17P24e36t23r

20. 7. 2020 22:39

Teda to muselo dát práce..

0 0
možnosti
MP

Halooo, je tu nekde pan Chose? Chtel jsem mu jenom rict, ze to je vyborny kviz! Takovy by nevymysela ani Angelika, markviza andelu ;-DR^

2 0
možnosti
TT

R^;-D;-D;-DR^

Tak to nemělo teda chybu!

1 0
možnosti
Foto

Tento článek jsem si přečetl, protože:

a. autor je čínský agent honoris causa a má informace z první (omyté) ruky

b. v obyváku už dva měsíce nenapadl žádný sníh (a do mrazáku se lyže nevejdou)

c. z článku se po vytištění a seždrmolení dá sestavit trojvrstevná rouška

d. veselá mysl je půl zdraví (devět z deseti lékařů tvrdí, že až 57%)

12 0
možnosti
JP

Tento diskusní příspěvek jsem si přečetl, protože:

a) autor je běloch a žije v USA, takže s vysokou pravděpodobností bije černochy

b) autor je americký agent a kroky CIA je nutné pozorně sledovat

c) autor ví, jak spočítat kalorimetrickou rovnici, kolik je potřeba kubických metrů sněhu na jeden obývák 20 m2 o pokojové teplotě 20 stupňů a výstavbu sjezdovky od televize ke dřezu, aby do celkového roztání uplynula aspoň jedna hodina lyžovačky

d) autorovy názory jsou trojvrstvé, takže z nich lze ušít boudu

Letošní návštěva v ČR a naše případné setkání u piva je asi passé, že...:-(

7 0
možnosti
JM
Foto

Kviz jsem absolvoval naprosto perfektně, jak jinak.

Ale chybí tam důležitý šiřitel: mobilní vysílače LTE a 5G. A kostelecké uzeniny.

R^

0 0
možnosti
JP

LTE prý přenáší až 150 Mcovid/s. Vražedné. Z Kosteleckých uzenin je pak nejzákeřnější šunka od kosti, maskovaná jako dobrák od kosti. Nejhorší přenašeč je však kobliha, v jedné dávce marmelády je prý skryto až 500 milionů koronakorun. Kdo na to má?

7 0
možnosti
Foto

;-D;-D;-D ;-DTento test tisknu (opravdu) a pokusím se ho prosadit jako vzorový na fakultě empirických studií UK (možná).

4 0
možnosti
JP

Tak tam pozdravujte pana postmarxistu děkana FF UK Pullmanna, který zřejmě své dětství v socialismu kompletně prospal v Pullmanových spacích vozech - https://cs.wikipedia.org/wiki/Pullman.:-)

3 0
možnosti
JR

J83a60n 45R28á28ž

19. 7. 2020 13:19

R^

Nejvíc jsem se zasmál, když jsem si představil, jak CoV-2 zbouchl Gretu a co z toho asi vznikne. Mrzí mne, že to ČT zamlčuje a proto si musíme počkat na ověřenou zprávu z Radia Jerevan, kdy se tak stalo;-D;-D

4 0
možnosti
JP

Nelenil jsem a do rádia Jerevan zaslal dotaz za vás (a odpovídám tak i Klárce Tůmové pod vaším dotazem): Je pravda, že byla Greta oplodněna v pátek před švédským parlamentem koronavirem? Odpověď rádia byla odvysílána prakticky ihned: Ano, je to pravda. Nebyla to však Greta, kdo otěhotněl, ale předsedkyně Evropské komise von der Leyenová, kterou Gréta obtěžkala. Dítě, pokřtěné jako Zelený úděl, přišlo na svět záhy po oplodnění, protože pro záchranu klimatu nelze čekat ani hodinu. A nestalo se tak před švédským parlamentem, ale na summitu EU v emisemi nedotčeném kyslíkovém stanu. Pokud si jako zpátečníci myslíte, že zplodit dítě může jen muž a žena, nevíte, jaké zázraky 72 pohlaví dokáže, protože šlo o tzv. (emisemi) neposkvrněné početí. Koronavirus šel pouze za kmotra a to jako výraz vděčnosti, že u obou rodičů 1 a 2 nenapadl jako obvykle plíce, játra, apod, ale pouze mozek, což se navenek nijak neprojevilo.

11 0
možnosti
Foto

;-DBezpříznakový přenašeč je Pendolino stojící u každé lípy, chytrá karanténa je opravdu blbá, když do dolů nedosáhne, a mě by stejně nejvíc zajímalo, kdo zbouchnul tu Grétu.;-)

5 0
možnosti
Foto

To zbouchnutí Gréty je HOAX.

2 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik