Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

;-DR^

Mám ještě zalepené oči, bo jsem se teď probudila, měla bych vstát a jít na WC, ale nejdřív ti musím napsat pochvalu, i když se tu už kroutím. Smíchy i potřebou.

0 0
možnosti
JP

Humoru se musí přinášet oběti:-)

0 0
možnosti
Foto

Nejlepší covidohumorný obrázek, co mi přišel, je na téma Velikonoční výdajové okénko. Co je z něho vysunuto, si jistě umíte představit. Mít Vaši adresu, zašlu.

R^

0 0
možnosti
Foto

Papudomu. :-D Aneb doručení rovnou do kuchyně pomocí bagru. :-D :-D :-D

0 0
možnosti
JP

Kdepak do kuchyně, Klárko, do speciální odstavné místnosti, kde nákup tři dny čeká na pochcípání virů. Kdyby mezitím v salámu, nakrájeném sýru a chlebíčcích nevyrašily místo virů bakterie, byl by takový nákup ideální:-)

0 0
možnosti
PK

Josefe, smysly můžou slábnout, a slábnou, ale jeden smysl může léty sílit a růst: smysl pro humor (MH) u mě je to životní potřeba, díky a pěkný den..

R^

3 0
možnosti
JP

Mám to podobně, Petře, humor mám jako kyslík, co mi pomáhá se nadechnout. S tím stárnutím a slábnutím je to ovšem tak, že někdo stárne do shovívavého úsměvu, protože už ví, jak se věci mají a že už s nimi moc nepohne, tak je zvesela přejde, jiný do jedovatého zlého sarkasmu, který ho zahlcuje a ostatním otravuje ovzduší.

2 0
možnosti

J41a59n 84Č69e33k86a89l

31. 3. 2021 13:47

Nezlobte se, ale ani jeden z nich tedy není žádný zázrak...

0 0
možnosti
JP

Zázraky se nedějí každý den:-)

0 0
možnosti
MS

R^

Lockdown macht frei!

0 0
možnosti

Josefe, díky za obveselení.

No, ta masáž štípačkama...raději nic:-)))

1 0
možnosti

Ale na druhou stranu, třeba vám vytlačí i uhry.:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3404x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik