- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Nejspíš se to jmenuje Leylandia nebo tak nějak. O této "slavné" restauraci už se píše všude.
No zjevně to ty lidi za ty ceny kupujou. Kdyby to za tu cenu neprodali, tak by to dávno museli snížit. Takže když budu chtít jít s někým do hospody, tak radši v Mníšku nebo Dobříši.
Edam zdrazil za dva roky z 8,99€ na 15,99€, tak ty ceny smazaku stimujou. Jo, ta koule originalniho, co vazi 1,7 kg a v Hullandu to maj na kazdym rohu. Ja uz to taky skoro nekupuju, dyk v Ter Huurne maj akce na Old Amsterdam, Gouda Oud, nebo Gouda zwart od 4,50 do 6,50€ za pulkilovku. A platit vobycejnej Edam jako vyzralou Goudu, no to pardon, nejsem jak ty Rotsildi z ceskych supermarketu, co zaplatej za bezny zbozi dvojnasobnou nemeckou cenu a ani nemuknou. Ty vydelky v Hullandu zas tak nebesky nejsou, to vi kazdej. No dobre, ale maximalne setinasobny, vic vopraudu ne, takze platit trojnasobnou cenu jako kdyz v Uzastanu stalo CNG 75 kacek a ja tankoval v Ahausu furt za 0,99€/kg, to bych si proste asi nemoh dovolit. Nastesti Cesi zaplati cokoliv, dyz se jim to postavi tak nejak politicky.
Myslíš, že na ten smaźák za 420 chodí hlavně Češi?
Poradim, kupujte ty z banánů, jsou za polovic. A kečup z jablek.
Praha, neděle odpoledne, hospoda kousek pod Hradem vedle Malostranského náměstí, pivo od 40 (Kozel) do 55 (Plzeň). Za půl litru. Dne předtím pivnice na Žižkově, speciály asi od 45 do 60 Kč. Za mě pohoda.
Strašnice Poutník a Kozel za 39. a moc dobrá grilovačka za 65
Jsou ale tací, kteří si tak drahý smažák nekoupi ale neváhají zaslat peníze vlasteneckým demagogům za jejich přihlouplé videa.
Hezky napsáno. Jenže tohle má v podstatě jediné řešení - tedy pokud nechceme nějaké regulace, kteté ve finále nadělají více škody než užitku - a tím je nějaký dlouhodobější bojkot českých grastro zlodějů. Ale to je bohužel z říše snů, protože český člověk je ovce a rád se nechá pořádně oholit. A ještě se tím pochubí, že tam byl a že si to může dovolit.
Myslíš,že tyhle restaurace například v Krumlově nebo centru Prahy jsou závislé na českých lidech, kteří se tam přišli chlubit?
Eidam je, pane Prouzo, opravdu dražší než vepřové maso, to vám manželka potvrdí.
jenom malá anekdota z Istanbulu--ta samá sodovka v plechovce co na ulici mimo centrum stojí pět lir, stojí na letišti u brány stodvacet.
Samozřejmě ceny jídla v turistickém ghettu jsou třikrát vyšší než mimo něj, je těžké se tomu vyhnout, ale aspoň je to lepší a zajímavější než hranolky s kečupem
Jo, letiště. Nemusíte ani do Istanbulu. V Praze ceny na letišti, zvlášť v tranzitu, to byla a je taky darda, kam se hrabe Krumlov.